Kumanda Devresi problem

Cyron

Üye
Katılım
22 Ağu 2012
Mesajlar
3
Puanları
1
Üç fazlı motorun iki yönde sınır anahtarı ile çalıştırılması güç ve kumanda devresi lazım amerikan normuna göre.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
SINIR ANAHTARLI INV..jpgForumda istediğiniz gibi semayı yayınladım ama, alman normuna göredir.İstersenız bakın, siz çevirme yapıp yenıden düzenleyin.
 
zeybek kardeşim bana caddy++ lazımdı rica etsem bana yada buraya indireblecegim link i gonderebılır msın yada e-mail imi vereyim zipleyıp gonderebılır mısın cok lazım bana gönderirsen cook sevinirim. iyi çalısmalar
 
zeybek kardeşim bana caddy++ lazımdı rica etsem bana yada buraya indireblecegim link i gonderebılır msın yada e-mail imi vereyim zipleyıp gonderebılır mısın cok lazım bana gönderirsen cook sevinirim. iyi çalısmalar
Krdeşim dediğinin yaşına bakarmısın birazdaha dikkatli olalım arkadaşım
 
Buradakı konuyu görmedım, ama diğer bölumde okudum ve yolladım, herkes, herseyi göremıyor"rezıstans"bakmak var görmek var::))
 
Forumda istediğiniz gibi semayı yayınladım ama, alman normuna göredir.İstersenız bakın, siz çevirme yapıp yenıden düzenleyin.

Çok özür dılerım, bu çizim, ınvertörle yön değiştirme çizimidir. Arşivden yüklerken yanlıslık olmus, daha önce bır ıstek için çizmişdim. Sunu bı daha anladım, kontrol etmek şart, kendımıze guvenmıycez, acelede etmıycez, gerekıyorsa yenıden yuklerım ama, talep sahıbı zaten gerı dönmemiş isteğine sahıp cıkmamıs..
 
bu çizimde, sınır anahtarlı stop butonuna serı baglı, yanı, her hangı birisi durdurma yaptıgındao sıvıce baglı oldugu sürece, devre strat alamaz, sınır anahtarları, kontaktörlerın kapalı kontaklarına seri olmalı değilmiydi..
zeybek hocamın uyardıgı çizim acele ve gaflet sebebı yanlış çizildi
o çizimi arkadaşlarım dıkkate almasınlar
 
özür dilerim yeni oldugum için uyelerım yaşına deil de isimlerine bakıyorum dikkat edemedım :((
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst