Kompanzasyon panosu panel üzerinde kademe çektirme

Üstadlarım hayırlı akşamlar olabildiğince hızlı öğrenmem gereken bir husus var. Kompanzasyon panolarında ekran üzerinden kademeleri tek tek nasıl çekebilirim fazlardaki akımları ölçeceğim. Bununla ilgili video , eğitim var mıdır yoksa tarif edebilecek büyüğüm var mı ? Şimdiden teşekkürler

Üstadlarım hayırlı akşamlar olabildiğince hızlı öğrenmem gereken bir husus var. Kompanzasyon panolarında ekran üzerinden kademeleri tek tek nasıl çekebilirim fazlardaki akımları ölçeceğim. Bununla ilgili video , eğitim var mıdır yoksa tarif edebilecek büyüğüm var mı ? Şimdiden teşekkürler
Reaktif röle içindeki uygulamada mevcut.

İşte bende tam bunu sordum birkaç farklı çeşit varda nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Her markanın uygulamaya ulaşma şekli farklı. Röle marka ve modeline göre kullanım parametrelerine kitapçığından veya on-line kullanım kılavuzundan ulaşmak mümkün.

Örneğin şu kılavuzda kademeye alma kısmı var lakin neye basılacak vs anlatmamış
Fonksiyon tuşlarının işlevlerini öğrenin. İlgili menüde görünen menü tuşundan ilgili menüye gelince ok ile menü seçilip gelen ekrandan aşağı yukarı tuşları ile kademe seçimi yapılıp ok'lenir.
Bu tür çalışmalar sistem başında değilseniz teorik hazırlık aşaması, mantığı anlamak için yararlı olabilir ancak sistem başında değilseniz bu şekilde anlamak zor olur.

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,242
Son üye
kadir kaya volt

Yeni konular

Geri