Klima tavsiyesi 2019 - Hangi Klimayı Almalıyım?

O zaman işler değişir. 25 e soğutma da yeter. İsitmada zorlar. Airfel alabilirsiniz. Bende aynı modeli kullanıyorum. Servisi daikin midea üretimi. Suan kronik sorunu yok.

uygun fiyata daha doğrusu bütçeme uygun f/p bu gibi gözüküyor baktığım kadarıyla.Ayrıca soğutması çok iyi gözüküyor birçok kişi memnun Bunu sipariş vereceğim.
uygun fiyata daha doğrusu bütçeme uygun f/p bu gibi gözüküyor baktığım kadarıyla.Ayrıca soğutması çok iyi gözüküyor birçok kişi memnun Bunu sipariş vereceğim.
Bu arada montaj için geldiklerinde birşey söylememe gerek var mı özellikle ? Birçok kişi vakumlama yapmak zorundalar diyor. Evde zaten hazır bağlantılar var benden önceki kiracı kullanıyormuş söküp gitmiş.
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Elektrik kablosu cekmezler. Deneyip bırakırlar. Elinizden gelirse siz 3 lu kablo ile dış ünitenin koyulacagi yere kablo cekin. Siz kablo çekince bağlarlar ucunu. Sigorta olsada olur.prize usttennde girebilirsiniz. Takmak isterseniz 16 yeter. Vakum yaptırın. Benim YouTube kanalimda video var vakum nasıl yapılır ile ilgili. O şekilde yapacaklar. Yapmazlar ise servis formuna vakum yapılmadı diye yazdırın. Ama büyük ihtimalle yaparlar daikin servisi. Yinede belli olmaz. Siz hatirladin.
 
Arkadaşlar selam, Toshiba Shoria klima almak istiyorum. Kullanan varsa tavsiye eder mi ? yorumlarınız alabilir miyim? Odam 16 metrekare İstanbul'da yaşıyorum. evde izolasyon yok.

Ek olarak daha öncesinde daikin sensira kullanıyordum. toshiba daha makul görünüyor şu an için teşekkürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,662
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst