Klima sigortasından gelen ses yardım lütfen

Bu satıcılar yeni çıktı ne yaptıklarını anlamıyorum ürünü listeliyorlar baya da ucuza yazıyorlar. Ürünü satın alıyorum 3 5 gün mağaza onaylamıyor sonra reddediyor 8 9 gün sonra da paramı iade ediyorlar?

Daha önce hiçbir yorumu olmayan veya birkaç yorumu olan satıcılara dikkat etmek gerekiyor.
Amazon dan başka hiçbir satıcıdan birşey almayın bizim ülkemize ikinci sınıf muamele yaptıkları için müşteri hizmetleri politikası diğer amazonlar gibi değil çok sorun yaşadım böyle.


Böyle ürünler satıcıların cehaletinden dolayı nimet gibi satılır internette. O yüzden kim neye tuttursa satıyor. Sahte Siemens KAKR satan birçok ürün var internette bunları aracı sitelere bildirdim Siemens e kadar bildirdim beni aramış diyor ki "İncelemelerimiz sonucu ürünün sahte olduğuna karar verdik." dedim ee yani onu bildiriyorum zaten " Gerekli aksiyonları alacağımızdan şüpheniz olmasın." diyip kapattı arkadaş. Ürün hala satışta şuan. 150 tl daha ucuz orjinalinden.
Amazon Türkiye satıcısından aldığım ürün bile şüpheli olabiliyor. Orijinalliğinden şüphe edip iade ettiğim ürün oldu.Kutuda yazan seri no ile ürün üzerinde yazan seri no farklıydı ve bu kutu tek açımlık presli naylon bir kutuydu.
 
Uzun zaman sonra herkese merhaba;

63 A 30 ma siemens A tipi kaçak akım rölesini taktım ve sonuç mükemmel klimayı açtığımda kaçak akımdan gelen çınlama sesi kesildi. Yardım eden herkese çok teşekkürler Allah razı olsun. Bu sorunu yaşayan herkesin işine yarar umarım.
 

Ekli dosyalar

  • 11.jpg
    11.jpg
    328.7 KB · Görüntüleme: 23
Öncelikle merhaba bence klimanın iç fanından geliyodur o ses sürtmeden dolayı klimayı sıcakta çalıştırın bakalım aynı ses gelecek mi 😉
 
okuyunca çözüme ulaşıldığı anlaşılıyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,969
Son üye
kdrtkn

Yeni konular

Geri
Üst