kablosuz görüntü veri transferi

patpat

Üye
Katılım
18 Ağu 2012
Mesajlar
64
Puanları
1
Yaş
54
videokameradan projeksiyon cahzına veri transferi kablosuz olarak yapabilecek bir cihaz aramaktaım bu konuda bilgisi olan kardeşlerden yardım rica ederim.. saygılar..
 
MERHABA,
nerede kullanacagınızı sorabilirmiyim?telsiz yönetmeliği geregi artık bu tip cihazların belli bir wat'ın altında üretilme ve satılma zorunluluğu var.dolayısıyla bu cihazlar çok verimli çalışmamaktadır.etrafta oluşan manyetik alan kirliliği nedeniyle,özellikle GSM şebekeleri,access point ler,dect telefonlar,yüksek frekansta çalışan elektrikli aletler,kablosuz video aktarımını engellemektedir.kullanacağınız alan bu tip kirlilikten uzak ise deneyerek cihaz alabilirsiniz.
 
açık alanda videokamerada çekilen görüntüleri projeksiyon cihazına yollmak için kullanacağım..
 
Uydu cihazından (receiver) ikinci bir TV'ye kablosuz olarak ses/görüntü aktaran ve hala piyasada satılan sistemler var, Bu sistemler pekala kamera/projeksiyon cihazı içinde kullanılabilir. yalnız bu sistemlerin bağlantıları scart üzerinden... fiyatı da 50-70 TL. civarında, menzil açık alanda 50-60 mt. bina içinde de iki duvar engelli bir ortamda rahatlıkla çalışabiliyor. Menzil veya cihaz(lar)ın ses/görüntü/data (scart > TOS) jak/soketleriyle ilgili bir uyumsuzluk yoksa işinizi görebilir.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst