Kablo girişi

Katılım
9 Tem 2021
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
32
Cahillimi mazur görün
Yıllar önce böyle bir ses sisteemi almıştım hiç de kullanmadım şimdi kullanmak istiyorum ama resimde ki iki giriş kablosunu pc de hangi girişlere takmalıyım teşekkürler



1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
 
Tek tek dene.

Tam anlamadım ama sizin anakartın stereo çıkışı yok galiba kanal kanal ayrı çıkış var sanırım.

Elinizdeki kablolardan yeşil olanı ses çıkışlarından kırmızı ile işaretlenmiş L OUT yazan çıkışa takıp deneyin. O kısım ses kısmı olduğu için herhangi bir arızaya neden olmaz merak etmeyin. En fazla ses alamazsınız.

İlk önce denemek için ses sistemini telefonunuzun kulaklık çıkışı ile deneyin. Her kanaldan ses geldiğine emin olun. Sonra pc de dediğim portta deneyin. Ses alamazsanız diğer portları deneyin.
 
Merhaba
Yeşil soketi, LİNE OUT (kırmızı) sokete, siyah olanı ise, CS OUT sokete bağlanmalı (Dikkat! Bu soket, üç terminalli bir soket olabilir. CS dendigine göre, Center, Surround Rear Left/Right. gibi bir anlam çıkıyor) .Yeşil olan konusunda eminim. Ama siyah konusunda net birşey diyemiyorum. Zira hizla gelişen teknolojiler, belli ki standartları da değiştirmiş. Eski sistemde, Kırmızı; mikrofon, Mavi; Line in, Yeşil ise; Line Out/ kulaklık cikisiydi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,852
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst