Köprü diyotun + ve - uçlarını bulamıyorum..

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bağlantı uclarına dikat et Soketleri aynı yönde olan 2 tanesi artı ve eksi diğer 3 adet aynı yönde olan söketler r.s.t faz olabilir.
 
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. sizlerede kolay gelsin.

Sn. enginoz,doğrultmayı tek fazla yapacaksanız eğer,bendeki olan ve sizde de olan tek fazlı bir köprü diyodu,3 fazla doğrultma yapacaksanız eğer,direk sorduğunuz bu 3 fazlı olanını kullanmalısınız.Çok sağolsunlar,devamlı kullanan üyelerimiz bu 5 bacak olayını aydınlattılar bizlere,çok da teşekkür ediyoruz kendilerine.Bağlantı şeması 3 fazlı olanın kendi (aşağıdaki) datatsheetinden bağlantı ayakları zaten tam olarak da belli oluyor.Oradan bakıp direk 3 faz ve + , - uçların bu bağlantısını yapabilirsiniz.Elinizde bir de 2 adet tek fazlı köprü diyot varsa eğer aşağıdaki bağlantıyla 3 fazda yine kullanırsınız.Sn. ŞEF'imiz ve sn. saftilki forumda böyle yaparak 3 fazlı rüzgar türbininden doğrultmayı bu bağlantıyla yapabilmişlerdi.Kolay gelsin.

ZLPAR3.gif


http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/101262/IXYS/VUO36-16NO8.html
 
Sorunu çözdüm arkadaşlar yardımlarınız için teşekkurler. Ayırdığınız vakit için ayrıca teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,229
Mesajlar
915,976
Kullanıcılar
450,021
Son üye
eimqoeL

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst