Jeneratör yüksek amper sorunu

kilicerhan

Üye
Katılım
28 Ocak 2019
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaslar merhaba 380 volt calisan 2 adet jeneratorlerimiz tek tek ćalıstiginda ornegin 395volt 20kw 45A calismakta ne zamanki paralel calistirirsa kw ları dogal olarak bolüşüyor fakat amperleri cok yüksek gösteriyor 10kw yükte 200 amper calisiyor paralelde iken ama tek calistiginda bir sıkıntı yok sizde sorun nedir simdiden tesekkurler ***@***
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kilicerhan Merhabalar;
Paralele de senkronizasyon yaparken voltajlar aynı olmayabilir,voltaj farkı olursa yüksek voltajlı jeneratör düşük voltajı yükseltmek için yüklenir düşük voltajda buna karşı koymak için yüklenir abuk subuk bir çalışma ortaya çıkar senkronizasyon ayarlarında açıları ve voltaj farklarını olabildiğince düşük ayarlara çekin, bir de sisteminizde bilmiyorum var mı, ama paraleldeyken tek avr üzerinden iki jeneratöre aynı voltaj regülasyonu yaptırabilrseniz daha dengeli bir çalışma olur.

Kolay Gelsin
 
Voltajlarida farkli aslinda birisi 402voltken digeri 396v calismakta 402v olan paralelde 190A cekmekte 396v olan 160A cekiyor bu 4 voltluk fark amperdrki bu farki etkileyen farkmi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,679
Kullanıcılar
449,950
Son üye
Krşt.alg

Yeni konular

Geri
Üst