IQ Modülü Hakkında Yardım

gorkem_

Üye
Katılım
8 Mar 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba.çalıştığım firmada bir arıza hakkında sizlerden yardım istiyorum.ıq modülüne 2 adet havalandırma cihazı bağlı ve bu cihazlara ben start verdikten sonra cihazların kontaktörlerine 24 v gidiyor cihazlar çalışıyor fakat 1 dk sonra ıq modülü tamamen devreden cıkıyor ve cihazlar duruyor.modülde ne gibi bir arıza olabilir yardımlarınız bekliyorum?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
havalandırma cihazı derken nasıl bir cihaz biraz açarsan konuyu anlıyabiliriz. birde havalandrıama cihazının üzerinde cihaz çalıştı bilgisini feedback olarak veren protestat(hava akış anahtarı) var mı ? eger varsa kontrolör feedback alamadıgı için bir müdeet sonra anahtarlamayı kesiyordur.
 
hayır havalandırma cihazının üstünde prostat yok.gea nın garaj havalandırması için yapmış olduğu 1kw lık cihazlar 2 adet .ıQ tamamen devreden cıkıyor calıstıktan 1 dk sonra 5 saniye sonra sisteme tekrar bağlanıyor. fakat cihaza tekrar 24 v start göndermiyor ve cihaz calısmıyor tabi.
 
gea nın bu cihazı normal kontaktör üzerinden direk Şebeke gerilimi ile mi çalışıyor yoksa frekans kponvertörü üzerinden oransal olarak mı çalışıyor ? sistemde frekans konvertörü varsa o haberleşmeyi kopartıyor olabilir.
 
frekans konvertörüde yok şebekeye bağlı kesmesinin tek sebebi ıQ nun tamamen kendini kesmesinden kaynaklanıyor işte bende bunu ıQ üzerinde ne yapabilir diye merak ediyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,801
Kullanıcılar
449,984
Son üye
riki35

Yeni konular

Geri
Üst