Hp tarafından güç kablosu değişimi

veysel28

Profesyonel Üye
Katılım
10 Ara 2010
Mesajlar
1,601
Puanları
381
UKN_x.gif

web view
UKN_x.gif

UKN_x.gif

UKN_x.gif

UKN_x.gif
hp_logo_hpe.gif
UKN_x.gif

Önemli Güvenlik Duyurusu
UKN_x.gif

UKN_x.gif

UKN_x.gif
HP Dizüstü Bilgisayarları için Güvenlik Amaçlı AC Güç Kablosu Geri Çağırma ve Değiştirme Programı
UKN_x.gif

UKN_x.gif

UKN_x.gif

UKN_x.gif

UKN_x.gif

Bu bildirimi, HP, çeşitli devlet düzenleme kurumlarıyla işbirliği içinde, dünya genelinde gönüllü bir AC güç kablosu geri çağırma programı uygulayacağını duyurduğu için alıyorsunuz. HP'nin kayıtları etkilenmiş olabilecek bir ürünü kaydettirmiş olduğunuzu göstermektedir. Söz konusu AC güç kabloları aşırı ısınma potansiyeline sahip olduğundan müşteriler için bir yangın ve yanma tehlikesi oluşturmaktadır.

Etkilenen AC güç kabloları Eylül 2010 ile Haziran 2012 arasında satılmıştır ve HP ve Compaq dizüstü bilgisayarları ve mini dizüstü bilgisayarlarının (mobil ince istemciler ve mobil iş istasyonları dahil) yanı sıra yerleştirme istasyonları gibi aksesuarlarla verilen AC adaptörleriyle birlikte dünya genelinde dağıtılmıştır.

HP’nin temel önceliği güvenliğinizdir. Bir güç kablosu arızasından zarar görme olasılığınızı düşürmek için, güç kablonuzun etkilenip etkilenmediğini belirleyene kadar güç kablosunu kullanmaya derhal son verin.

AC güç kabloları kablonun ucundaki “LS-15” damgasıyla tespit edilebilir. Üzerinde “LS-15” damgası bulunan tüm AC kabloları etkilenmemiştir.

AC güç kablonuzun bu geri çağırmadan etkilenip etkilenmediğini belirlemek için, https://www.hp.com/support/PowerCordReplacement adresindeki AC Güç Kablosu Değişimi Programı web sitesini ziyaret edin. Doğrulama işlemi güç kablonuzun etkilendiğini gösterirse, HP size postayla ücretsiz olarak bir yedek güç kablosu gönderecektir.

Not: Doğrulama işlemi AC güç kablonuzun bu değişim programından etkilenmediğini gösterebilir. Güç kablonuz etkilenmediyse, sahip olduğunuz güç kablosunu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu durumun size yol açmış olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Saygılarımızla,

Hewlett-Packard Company
UKN_x.gif
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,689
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst