Hidrolik bobin role kontak ucu

Merhaba,
@Enesse arkadaşım Weidmüller MC50 Solenoid Driver 10A optocoupler bu dertten temelli kurtulma yöntemidir. Ekli kataloğun 7. 8. sayfasında 3 Amperlik modeli de mevcut. Arkadaşlarında belirttiği gibi probleminin asıl sebebi ilgili makine için röle seçilmiş olması. İmalatçılar ticari oldukları için bu tür seçimler yapıyorlar. Bakımcılar sorunu kökten çözmek isterler.

http://www.farnell.com/datasheets/436673.pdf
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.

Solid state role isinizi gorur kaliteli bir marka ile. Ornegin ben bir firin uzerinde dijital sicaklik kontrol cihazi ile rezistanslari bagladim pt100 ile hicbir sikinti yasamadim.

Bir diger alternatif ise mesela siemens in minik kontaktorleri var role ebatinda 2.2 kw lik onlarida deneyebilirsiniz hesaplidir. Siemens markasi ornektir.

Roleleri vs parelel baglamakla arki onlenmez. Azaltmak icin kontak ucuna gelen gucu bolebiliyorsaniz o zaman parelel olur.
 
role sistemi elektronik kart sisteminden daha maliyetlidir finder marka role ve soketini 30 tl aliyorsunuz 10 tanesi 300 tl tutuyor + bi suru kablo isciligi vs ama onun yerini 10 istasyonlu bir karti 200 tl aliyorsunuz ve o kadar kablo isciliginiz yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…