Hidrofor motorunun elektrik kesmesi

Ben bundan bır sey anlamadım. Regulatör nasıl generatör üzerınden tesisatı beslerki ??
TESISAT + REGULATÖR, AYRI BİR KNTAKTÖR, GENERATÖR AYRI BİR KONTAKTÖR, çıkısları paralel baglı, sadece birisi tesisate gitmeli değilmi ??
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Kurulumunuz yanlış ! Jeneratörü,transfer
şalterli devreye almanız gerekir.
 
Voltaj regülatörü zaten jeneratör

Beyler iyi günler petrol istasyonunda voltajlar düşük olduğu için 100 kavalık bir voltaj regülatörü koyduk bir gün önce hidrofor geldi bağlantısını yaptık hidrofor motoru çalıştığı anda voltaj regülatörü voltaj düştüğü için yükseltmeye uğraşıyor bu arada regülatör koruması devreye giriyor ve sistemin komple elektriğini kesip tekrardan enerji veriyor ve bu arada istasyonunda kesinti oluşuyor korumayı devre dışı bırak bu sefer jeneratör koruması devreye giriyor çünkü motor çalıştığı anda voltaj 160 volta iniyor voltaj regülatörü toplayana kadar da bir 2 saniyeliğine elektrik kesintisi oluyor bu sıkıntıyı nasıl çözeriz veya hidrofor motorunu yumuşak nasıl kaldırırız
en iyisi biraz parayı kıyıp işinin ehli birini çağırın hem malınızı hem canınızı korumuş olursunuz sonuç olarak benzin istasyonundan bahsediyorsunuz
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,222
Mesajlar
915,914
Kullanıcılar
450,010
Son üye
aliihsanari

Yeni konular

Geri
Üst