Hastane Projesi

arkadaşlar gerçekten paylaşırsanız çok seviniriz.
 
Bence projeleri bir yere upload edersek çok daha iyi olacak gibi duruyor.
 
ya arkdaslar keske su hastane projesini upload etseniz?
tesekkürler simdiden
 
Arkadaşım.hastanede öncelikli olarak yoğun bakımlara ve amaliyathaneye çekeceğin toprak çok sağlam olsun.hassas cihazlar olacak.ikincisi o2 ,azot hava gibi hastabaşı ünitelerinin tesisatlarınıda göz ardı etme.dikkat et.lambaların yarısını şebekeden yarısınıda ups den besle.aynı zamanda bütün prizlerini yani yoğun Bakım,diğer adı reanimasyon ,ameliyathane.kroner gibi önemli merkezlerin buna acil serviste dahil mümkünse tümünü ups le besleyin.ama sadece lamba ve cihazların.klima gibi çok fazla elektrik çeken yerleri tespit edip buralar şebekeden beslensin.hastanenin bir bilgi işlem merkezide olacaktır muhakkak burayada ups den beslenmesi gerekiyor.bide mümkünse hastanenin tüm tesisatı jeneratörden beslenecek şekilde yapılsın.jeneratör ona göre seçilsin ilerisinide düşünerek.çünkü hastanelerde sık sık yeni konan makinalar ile güç değeri değişir.yani hep ileriye dönük ve hastane sisteminin bir saniye bile aksamaması için proje çizilmelidir.kolay gelsin.
 
skabasakal arkadaş size projeyi gönderdikten sonra bu konuda her anlamda destek verebilirim
 
Merhaba Arkadaşlar yeni başlayacak 300 yataklı bi hastane işinde çalışacağım.Bu hastane için 4000 kva lık trafa çizilmiş bu gücü nasıl düşürebilirim yardımcı olabilecek var mı acaba
 
Projeci Arkadaşlar hastanedeki labaratuar cihazlarının talep gücü ne alınır veya bunların gücü nedir acil cevap
 
cihazların neler olacağı belli değil mi arkadaşım ? yani hastanede neler olmasını istiyorlar, röntgen, mr cihazı falan derken, kaç katlı olcak, sağlık bak. satandardı olan 4x14 armatürden ortalama kaç tane gider, bunları kestirebilirsen kurulu gücü yaklaşık olarak bulursun. mimari proje elinde değil mi ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,278
Mesajlar
916,393
Kullanıcılar
450,103
Son üye
MUGEN SARS

Yeni konular

Geri
Üst