Plc otomasyon konusunda yardım

Bilgi saklama gibi bir niyetim olsa forumda 2223Adet mesaj yazmakla uğraşmazdım. Eski Türkiyede bilgiye ulaşmak zordu evet ama internet çağımdayız, google 0.1sn içinde binlerce bilgiyi önünüze seriyor, sadece arama yapmanız gerekiyor. Bir önceki mesajda söylediklerim hala geçerlidir, istisnalar kaideyi bozmaz.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bilgi saklama gibi bir niyetim olsa forumda 2223Adet mesaj yazmakla uğraşmazdım. Eski Türkiyede bilgiye ulaşmak zordu evet ama internet çağımdayız, google 0.1sn içinde binlerce bilgiyi önünüze seriyor, sadece arama yapmanız gerekiyor. Bir önceki mesajda söylediklerim hala geçerlidir, istisnalar kaideyi bozmaz.
Olay bitti hocam siz çook geç kaldınız. Öfkeye mahal yok ben yaşadığımı yazdım ve söylediklerimin arkasındayım. Neyse herkese kendi yolunda başarılar dilerim. Unutmayın siz bu işlere başladığınızda benden beterdiniz hiç olmazsa ben az da olsa bi alt yapı ile başladım. Ama gel gör ki herkes sizin gibi değil temiz kalpli yardımsever insanlarda var.
 
Size ne cevap yazayım bilemedim. Ama yazdıklarınıza bakarak şunu diyebilirim bu sektörde biri diğerini tehdit yada elinden işini alabilecek bir engel olarak görüyor. Sonradan kazanılmış yeteneklerin kişiye doğuştan verilmiş yetenekler olarak görülmesi de işin ayrı bir ironisi 55 yaşındayım 42 senedir bu mesleğin içindeyim yanınmdan nice insanlar geldi geçti hiçbirine git internetten bak yada ingilizce öğren demedim. Elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı oldum yapamadıkları zaman azarlamadım neden yapamadığını görmesini sağladım. Ama sonuçta geldiğimiz nokta bu. Yazdıklarınızı yazmasaydınız bile zaten o dediklerinizi yapıyorum. Allaha şükür ingilizceyi de konuşup yazabiliyorum. Ben İnsanların tavırlarına şaşırdım bilgide kıskançlık ego olmaz bilgi paylaştıkça gelişir ve güzelleşir. Neyse yorumunuz için teşekkür ederim
Size ne cevap yazayım bilemedim. Ama yazdıklarınıza bakarak şunu diyebilirim bu sektörde biri diğerini tehdit yada elinden işini alabilecek bir engel olarak görüyor. Sonradan kazanılmış yeteneklerin kişiye doğuştan verilmiş yetenekler olarak görülmesi de işin ayrı bir ironisi 55 yaşındayım 42 senedir bu mesleğin içindeyim yanınmdan nice insanlar geldi geçti hiçbirine git internetten bak yada ingilizce öğren demedim. Elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı oldum yapamadıkları zaman azarlamadım neden yapamadığını görmesini sağladım. Ama sonuçta geldiğimiz nokta bu. Yazdıklarınızı yazmasaydınız bile zaten o dediklerinizi yapıyorum. Allaha şükür ingilizceyi de konuşup yazabiliyorum. Ben İnsanların tavırlarına şaşırdım bilgide kıskançlık ego olmaz bilgi paylaştıkça gelişir ve güzelleşir. Neyse yorumunuz için teşekkür ederim hoşçakalın
bilgi saklam konusunda haklısınız. insanlar kozmik oda gibi bilgileri saklıyor.bunun nedeni ülkede bitmeyen ekonomik kriz ve sanayinin 20 yıldır yerinde sayması. ülkenin en çok madur edilen kesimlerinden oldu mühendisler ve teknisyenler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,729
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst