halı altı ısıtıcı sorunu

celal169

Üye
Katılım
19 Ara 2010
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
33
merhabalar, bende bi halı altı ısıtıcısı var bakır tellere bağlı bir kabloyla çalışıyor bu bakır tellerin altındada çadır var ama bu bağlantı bölgesinde sürekli erime problemi var ısıtıcı bir kaç saat çalıştıktan sonra bu çadır erimeye başlıyor ve parkeleri yakıyor aleminyum folya bile yaptım ama onu bile eritti ve yaktı ve hatta alev çıktı ve şartelleri attırdı bu erime problemini ortadan kaldırmak için ne yapabilirim. yardımınız bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ısıtıcı çok ısıtıyor gibi bunu dimmer devreleri ile ısıyı aşağı çekmeniz mantıklı olabilir.belirli bir sıcaklıkta tutarsanız sıkıntı olmayacaktır.ısıtıcı kaç amper çekiyor toplamda
 
valla kaç amper çektigini bilmiyorum bi bilgim yok onla ilgili ama benim kabloyu bağlamamla alakalı birşey olduunu sanıyorum çünkü düz bağladım ben ve üstüne bant çektim sadece acaba başka bir şekilde bağlasam olurmu yaa da nasıl bağlayabilirim?
 
daha önce kablo bağlı değilmiydi
siz sonradanmı kablo bağladınız ısıtıcıdan kaç kablo çıkıyor 2 değilmi
 
hayır bir tane kablo çıktı o da düz bir şekilde bakır tellere bağlıydı ve bağlantı noktasında plastıkimsi birşey vardı ama o da eridi o eridiği için parkeleri yakmaya başladı bende açtım ve tekrardan bağladım ama yine eridi siyah kablo bandıyla bağlarsam sorun düzelirmi acaba?
 
plastikimsi dediğiniz yanmaz makarondur yanmaz makaron bulup eki sağlam yapınız ama bu kadar çok ısınmasının başka bir sorunu olabilir
 
evet olabilir teşekkürler yardımınız için umarım bu bir çözüm olacaktır.
 
bu arada ısınmayla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum çünkü halı altı ısıtıcısı termostatlı değil bu nedenle sürekli ısıtıyor ısıtabildiği kadar.
 
bende onu demek istedim aşırımı ısıtıyor acaba olması gerekenden fazla ona dikkat edin
birde ısılı olan yerlerde bant değilde ısıya dayanıklı makaron veya porselen klemens kullanın
 
tamam o zmn sanırım porselen klemens daha iyi olacaktır. tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,733
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst