HİDRAFOR POMPASI İŞ YERİ SUSUZ KALDI

yavuz55700

Üye
Katılım
11 Ara 2011
Mesajlar
92
Puanları
1
Yaş
38
Hidrafor pompası faz hatası ve termik 1 hatası veriyor fazların yerlerini değiştrdim ama yine faz hatası ve termik 1 hatası veriyor neden cvplarınıoz bekliyorum
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
geliyor tüm fazlar fazların yerini değiştrdim olmadı hem faz hata hem termik hatası neden veriri anlamadım gitttiii..
 
Sayın yavuz 55700 arkadaşım ;fazları kontrol ettim fazlar tam geliyor diyorsun,kontrolu ölçü aleti ile yaptın mı?Bazen 3 faz yerine 2 faz geliyor.Bir yerlerde fazlar birleşip iki ayrı hattan tek faz geliyor,ama iki faz gibi görünüyor.Bu durumda hem faz hatası veriyor,hemde motor iki fazda kaldığı için termik açtırıyor.Tavsiyem iyi bir ölçü aleti ile teker teker R-S,S-T,R-T FAZLARINI KONTROL EDİP ÜÇ ÖLÇÜMDEDE 380 VOLTU GÖRMEN GEREKİYOR.Ölçümü FAZ_NÖTR arası yaparsan yanılırsın.Kolay gelsin....
 
tşk ederim skoykac ölcü alatim olmadığı için ölçemedim tabi haklısın sağol
 
Eğer fazlarda sorun yoksa termiği değiştir yardımcı kontak sorun yaratıyor olabilir hldroforlar çift kafalıdır diğer motorda sorun var mı ?
 
Bugün servisini aradım voltaj düşmesinden dolayı dedi 3 gündür akşam 6-7 arası termik faz hatası veriyor acaba kablosunu değiştirsem sorun çözülürmü
 
Servisi aradım voltaj düşüklüğünden dolayı yapıyormuş kabloyu değiştirsem sorun sizce kalkarmı acaba..
 
besleme kablosu ince ve hat uzunsa bir miktar voltaj düşümü olur. voltaj gelişten sıkıntılı ise ikisi birleşip arızaya sebep olabilir.

besleme kablosu ince ise değiştirmende fayda var diyebilirirz.
 
besleme kablosu ince ve hat uzunsa bir miktar voltaj düşümü olur. voltaj gelişten sıkıntılı ise ikisi birleşip arızaya sebep olabilir.

besleme kablosu ince ise değiştirmende fayda var diyebilirirz.


kablo 5*2.5 kablo mesafe 15 metre ama
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,272
Mesajlar
916,368
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst