Güneş enerjisi ile sulama, tecrübeler

yaptırım yok ama mantıklı ve sağlıklı olanı yapalım diye bize teknik personel diyorlar gibime geliyor :D

ikaz mı? O da ne aaa iş güvenliği şeysi dimi :D biz bilmeyiz öyle şeyler, motoru görmeden falan çalıştırırız sıkıntı yok ya adam mı yiyecek :D
Sistem kurulumları belirttiğiniz gibi kullanıcının keyfine göre bırakılırsa dediğiniz gibi kendine en az eforu sağlayacak biçimde çalışma biçimlerini tercih eder . Bunun etütünü de yine belirttiğiniz gibi iş başındaki teknik personelin değerlendirmesi gerekir . Sürekli hava yapmayan bir pompa ise bence çeşitli uzaktan erişim yöntemleriyle çalıştırılmasında dahi bir mahzur yok . Aralı biçimde kontrol yeterli . Hatta sizin köylülere buradan GSM modül diye bağıralım mı :)

İşin doğru yapılabilmesi için,şartname ve projenin eksiksiz olması gerekir.Resmi işlerde,illegalde ! olsa,uygun şekilde ! ,kullanılacak malzemelerin ismi verilir.Tabi,proje hazırlıyanında,o konuyu ayrıntıları ile iyi biliyor olması gerekir.Başarı,ayrıntıdadır .Geneli herkes bilir.İşin sahibi,neyi / nasıl istediğini bilmiyorsa,kargalara ! yem olması kaçınılmazdır.

Son düzenleme:
İşin doğru yapılabilmesi için,şartname ve projenin eksiksiz olması gerekir.Resmi işlerde,illegalde ! olsa,uygun şekilde ! ,kullanılacak malzemelerin ismi verilir.Tabi,proje hazırlıyanında,o konuyu ayrıntıları ile iyi biliyor olması gerekir.Başarı,ayrıntıdadır .Geneli herkes bilir.İşin sahibi,neyi / nasıl istediğini bilmiyorsa,kargalara ! yem olması kaçınılmazdır.
talihsizlik şu ki kurumda bilmem kaç adet elektrik mühendisi ve teknikeri olmasına rağmen işi İnşaat mühendisi yaptırmış :D

Edit: Ben kurumda değildim. Şimdi kesin kabulüne beni yazacaklar kesin :D

Son düzenleme:
Kurumlarardaki en büyük hastalıklardan biriside,Elektrik Mühendisinin görev alanı içerisinde olan bu tip işlerin,sabahtan akşama atyarışı oynayan ! başka dal ! mühendislere emanet edilmesidir.Azda olsa ! bu muameleyi sindiren / bu konu benim konum diyemiyen / özgüveni eksik ! Elektrik Mühendisleri olmasıda ayrı bir garabet tabi.

Son düzenleme:
Kurumlarardaki en büyük hastalıklardan biriside,Elektrik Mühendisinin görev alanı içerisinde olan bu tip işlerin,sabahtan akşama atyarışı oynayan ! başka dal ! mühendislere emanet edilmesidir.Azda olsa ! bu muameleyi sindiren / bu konu benim konum diyemiyen / özgüveni eksik ! Elektrik Mühendisleri olmasıda ayrı bir garabet tabi.
Maalesef buradaki durum, yetkisi dahilinde olan hiçbir teknik personelin elini taşın altına koymamasıyla başlayıp, inşaat mühendisinin "ben yapayım yoksa kimse ilgilenmeyecek" demesiyle sona ermiş.

Baba oynayabilen olsa daha güzel olurmuş . Şimdi ki at yarışı borsa . Aldım , sattım , aldım , sattım , tüh zarar ettim , hop kar ettim . Özel sektörün mavi yakalı çalışanlarına uyguladığı cep telefonunu iş başlangıcında şahsi dolabına koyma uygulaması iş verimliliği açısından her tarafa yayılabilir yakın zamanda . Gerçi alışmadık kıçta don durmazmış hesabı , yasaklara çözüm bulmak Türk halkının uzmanlığı .

İnsanları anlamak gerçekten bazen mümkün olmuyor.
Vatandaş koskoca evi inşaatı yapıyor para pul hesabı yapmadan ustanın iyisine kötüne bakmadan,
Amma iş elektrik işlerine falan gelince hâlbuki en önemlisi olan işlerde ucuz malzeme,
işini hakkıyla yapmayan usta peşine düşüyor.

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Geri