Merhaba, içme suyu dalgıç pompaları için birkaç yerde kullanıyoruz, yeni yapacağımız yerler de var. Henüz yapımında çalışmadım ama.Merhaba, güneş enerjisi sistemi ile sondajlı sulama yapmak ne kadar mantıklı? En az 3-4 yıldır bu şekilde kullananların yorumlarını duymak isterim. Ayrıca amorti süreleri ne durumda?
Ag Elektrik yakınlarda varsa çok saçma sondaj için ges yapmak bence ama elektrik alacak yer yok ise zaten en mantıklısı ges ve amortisman süresi ortalama 6 ile 7 yıl civarında.Merhaba, güneş enerjisi sistemi ile sondajlı sulama yapmak ne kadar mantıklı? En az 3-4 yıldır bu şekilde kullananların yorumlarını duymak isterim. Ayrıca amorti süreleri ne durumda?
https://cdniys.tarimorman.gov.tr/api/File/GetFile/458/KonuIcerik/1312/1660/DosyaGaleri/167.pdfZaten kuyu sularına sayaç takılması zorunlu! İşletme sudan para almıyor, çıkardığın sudan atık su parası alıyor. Ayrıca haberin konusu sanırım özellikle göller bölgesinde yeraltı sularının hesapsız çıkarılmasına ve kullanımına önlem olabilir?
Büyük ikramiye mi istiyor herkes üstadım ?Güneş enerjisi ile yapılacak her bir proje ve iş için öncelik olarak kendini amorti etmesinden ziyade ihtiyacın giderilmesi ve ondan en iyi şekilde istifade edilmesi taraftarıyım.
Özellikle amorti kelimesini ağzına alan müşterinin kusura bakmasın işini yapmıyorum