fabrika için en iyisi?

Slm arkadaşlar bende armegedon adlı arkadaşımıza katılıyorum. Bildiğim kadar ile bu gibi yerlerde fleoresant kullanılmıyor.

Manyetik balastla çalışan sistemlerde, doğrudan Şebeke frekansı kullanıldığı için stroskobik etki denilen olay gerçekleşir. Ancak elektronik balastlı sistemlerde çalışma frekansı yaklaşık 40.000 Hz'dir. Dolayısıyla bu etkinin oluşması söz konusu değildir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
arkadaşlar 250 W ve üzeri iç ve dış alan aydınlatmalarında armatürünüzü değiştirmeden %35-65 arası tasarrufu garanti taahhüt eden bir firmada proje sorumlusuyum.Enerji tasarrufu ve daha fazla ışık akısı ile ilgilenen arkadaşlara bir tanıtım maili atabilirim.Mail adresim [email protected] adresine mail atmanız yeterlidir.
 
Sayın volcanos
bizim kullandığımız fluorsanlar genelde 36 W dır.Bunların boyları daha uzun olduğundan lümenleri de farklı sanırım.
Bu tür armatürleri yerden kaç metre yükseklikte kullanıyorsunuz ve aydınlatması nasıl:?Daha doğrusu siz bu uygulamadan memnunmusunuz:?
Birde EAE eğer bu konuda tek üretici ise yedek parçada tek bir üreticiye bağlı olmayı asla istemem:)
Sitecodada bu armatürün muadili var
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,854
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst