En İyi Elektrik Motorunu Kim Üretiyor?

siemens....
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
leroy somer
 
arkadaşlar yerli üretimde gamak ve motorsan (abana) iyidir. ithal ürünlerde ise siemens , abb ,leroy somer iyidir fakat pahalıdır. ithal üründe büyük güçlü mtor alınacaksa helmke motoru fiyat ve sağlamlık açısından tek geçerim.bu markayı ancak kullanananlar bilir. motor kapaklarının sağlamlığı,klemens terminal kutusunun her türlü bağlantıya elverişli olması v.b en önemlisi motorun ömrünü uzatan soğutma şekli bence süper. ayrıca lütfen çin mallarından uzak duralım 630 kw lık mtorun 550 kw yükle çalışırken rotor milinin kırılmasına sahit oldum.(Scada dan tespit ettik) diğer çin malı motorda ayak sabitleme vidasını sıkarken döküm yerinden kırıldı. lütfen uzak duralım.biz artık fabrikaya sokmuyoruz. bir not daha çin malı motorlar boşta bile nerdeyse nominal akımla çalışıyorlar buda bize kullanılan saç paketlerinin ne kadar kalitesiz olduğunun bir ispatıdır.
 
işletmelerın ıhtıyacı hem kalıtelı hem hesaplı olmalı
tanınmış markaları arkadaslarım saymıs
gamak marka cazıp gelıyor cogu zaman
 
büyük güçte motorlarda emtaş en iyi ve hesaplı küçük güçte olanlarsa alembertola pedrollo ve teee marka olacak. dalgıç motorlarında ise yerli olarak alarko yabancı olarakta frankling ama plueger de çok kaliteli bir o kadarda pahalı
 
bence brezilya üretimi WEG marka elektrik motorları hiç bir sorun yaşanmıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,837
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst