En çok merak edilen şey?

Esnek çalışma saatleri:Oldukça esneyebilme ihtimali vardır bu tür esnemelere fazla mesai dense de biz esnek çalışma saatleri diyerek sizi kazıklıyoruz siz de her seferinde yiyorsunuz bu fazla mesai saatine pardon esnek çalışma saatine ek ücret beklersen daha beklersin :)
Seyahat engeli olmayan:Genelde ayak işlerine de bakabilme ihtimalin var demektir yoksa öyle avrupa amerikaya seyahat edeceğini sanma
Ev veriyoruz:Bu genelde şantiyecilere sunulur ev dediğide bitmemiş şantiyede bir köşedir siz ne sandınız villa mı :)
Araba Veriyoruz:Bize ayrıca şoför arattırma işte müteahitin patronun şoförlüğünü yparsın zaten geece 1'e kadar seni çalıştırırız ondan sonra da araba istersen senin ama mesai 06:00 da geri başlar :)
Uyumlu:Karşı çıkmayacak idealist olacak iş öğrenecek bedavaya çalışacak köle aranıyor
İşte bunların türkçe meali verilmiştir başarılar
 
https://www.kontrolkalemi.com/forum/serbest-konular/63743-is-ilanlarinin-demek-istedikleri.html

Burda bununla ilgili konu açmıştım.

Esnek çalışma saatlerine uyumlu: Fazla mesai var ama ücret yok.
Yoğun çalışma temposu: Doğru düzgün öğle yemeği bile yedirmeyecez sana , işin başına geceksin. Kahve çay çiş molası anlamam.
Takım çalışmasına yatkın: Amirin yada patronun küfürleri dahil her şeyine gıkgıkını bile çıkarmayacaksın, her türlü getir götürde senin işin.
Seyahat engeli olmayan: Bekar genç erkek.
 
Bende hatırlıyordum bunula ilgili bir konu açıldığını ama bulamamıştım bende biraz ekleme yapmış olayım o zaman :)
 
Başka kamu çalışanı yok herhalde forumda ya da koltuklarını alacaklarımızdan mı korkuyorlar anlamadım ki :)
 
Her konu kapatılmaya başlanmış, tansiyon düşüne kadar biraz yazılara ara versek iyi olur. Özellikle kamuyu düşünen fikirlerinizin çoğunda bende aynı görüşteyim, dediklerinizde çok doğru lakin herkes aynı fikirde olacak bir durum yok. Samimiyetsiz yorumlar, yanlış bilgilendirme her daim olacaktır. Genel olarak kamunun şartları özelden iyi olduğu malumdur, bu sebeple kamuyu isteyenlere karşı bir reaksiyon olacaktır. Bu kapsamda devlettte çalışmayı yalan yanlış bilgilerle küçük görülmesine çalışan meslek ünvanı takıntılı kişiler tarafından kötülenecektir.Birçok kıyaslamalı örnek verildi. Aklı başında olan kişiler ne dediğimizi anlar. Daha açık yazamıyorum ama forumun genel havasını görenler durumu anlar.
 
Ben zaten vazgeçtim artık murat bey birkaç kurumun daha şartları bana e-mail le yollandı fakat bu şartları sadece bana özel mesaj yoluyla iletişime geçenlerle paylaşacağım herhalde bazıları imkanları görünce yeniden kamuyu istiyor fakat eline geçemeyince de saldırganlaşıyorlar cezasını da biz çekiyoruz artık zaten bu kadar yazı yazıldı biraz aklı olan gerçeği görecektir diyorum ve seçimini hala yapmayan genç arkadaşlara dikkatli olmalarını ve bazı vaatlere kanmamalarını öneriyor ve başarılar diliyorum
 
senelrce oku,kpss'ye gir daha sonra sonucu bekle,bir yerde çalışmaya basla tecrube edin falan gerçekten yolumuz çok taşlı :(
 
ama bu herkes için geçerli sadece biz değil
 
İşte yazılanlar, hala patron milletine bişey söylemeyenler, laf kamudaki çalışan olunca birden haram yemeler başlıyor. Adam diyor özeldekiler kaytarınca patrondan yiyor, devlette kaytaranlar ise kimden yiyor diyor. Bu adama şimdi ne dersin senin patron varlığıda bu kamuda değilmi, senin kaytarmanda onun gelirinin değişmesine ve devletine verdiği verginin azalmasına sebep olacak bunu düşündün mü? Eğer özelde işinden memnunsan aklına gelmez kamuda ki adamın nasıl çalıştığı kaçta kahvaltı ettiği, umrunda bile olmaz. Ama değil çünkü özeldeki şartlar çok ağır , onu eleştirme piyasa şartları de, sonra kamuda adam senin o garip çalışma şartlarında çalışmadığı için eleştir. Kamudaki adam tembelliği sana batıyorsa, senin derdin o tembellik değil, ben neden orda değilimdir. Madem özelden şikayetcin o zaman gir kpss ye, madem devleti çalışmayı düşünmüyorsan o zaman neden kamuda adam gözüne çarpıyor. Ah bide devlette körelmek istemiyorum diyen soytarılarıda geç, kamuda bir alan bulsalar of of nasılda işlerini bırakıp giderler ağzımız kapanmaz. Falanca şirketin şantiyesinde mi çalışmak, Enerji bakanlığında avrupa işleri daire başakanlığında uzman mı olmak istersin????????????

Yanlış olan onlar değil sen yanlıştasın, fesatlık yapacağına ilersi için uzun vadeli düşünerek hayatını kur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst