Elektronik eğitimi için kaynak tavsiyeniz var mı?

dragons00

Üye
Katılım
23 Haz 2008
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar yeni başlayan biri için en başından anlaşılır bir kaynak arıyorum mesela örneğin diyotu tanıtırken nerede kullanılması gerektiğini bağlanacağı yere hangi ohm da bağlanması gerektiğini ve neden bağlanması gerektiğini belirten gibi... bir kaynak hekeze işlerinde kolay gelsin.
 
forumdaki milli egitimin yayınları var ana sayfadan elektronik baslıgı altından bulabılırsın.baslangıc ve orta seviye icin baya ogretıcıdır uygulamaları da var.bnce guzel kaynaktır.olmadı google yazarak da pdf lerıne ulasabılırsın.
 
bir ara HARUN BAYRAM ın elektronik1,2,3 diye seri kitapları vardı halen olabilir.
 
arkadaşlar kaynaklar güzel teşekkürler ama şöyle bir kaynak olsa daha iyi olur diyorum mesela 12 volt güç kaynağı var ve 3 voltluk ampul bunu bağlarken direnç kullanmamız gerektiğini ve direncin kaç ohm luk seçilmesi gerektiği ni ve bu ohm değerinin nasıl bulunacağını örneklerle anlatan yani devrede hangi eleman ne amaçla kullanılmış nasıl hesaplamış örneklerle anlatan bir kaynak arıyordum varsa çok iyi olur yeni başlayan biri için hepinize işlerinizde kolay gelsin .
 
Çizgi Tagem sayfasında "A+ Bilgisayar İleri Teknik Servis Elemanı" eğitimleri var. Tam istediklerini karşılamasa da işine yarayacaktır.

Çizgi TAGEM | e-Kampüs
 
Son düzenleme:
Megep'in modülleri yeni başlayan biri için güzel bir başlangıç olabilir :)
 
a'dan z'ye eğitim alabileceğimiz bir yer bilen var mı ?yada özel kurs veren
 
bence megep dökümanları her türlü yeterli yeni başlıyan içinde ileri seviyede olanlar içide güzel kaynaklar...
 
Elektronik Devre Elemanları & Elektronik Devreler - Hüseyin Demirel-Birsen Yayınevi
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,366
Mesajlar
917,042
Kullanıcılar
450,237
Son üye
tekogulyunus

Yeni konular

Geri
Üst