Elektrikli scooter

Benim okai es20 bir elektrikli scooterım var ama biraz daha hızlı olsa iyi olur araştırdım ama okai es20 modeline Göre bir hız arttırma programı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Benim okai es20 bir elektrikli scooterım var ama biraz daha hızlı olsa iyi olur araştırdım ama okai es20 modeline Göre bir hız arttırma programı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
güzel insan, daha hızlı gitmesin, eğer daha hızlı giderse menzilden kaybedersiniz ve yolda kalabilirsiniz. yanılmıyorsam 10 inç tekerlek var, 25kmh iyidir. yine de daha hızlı gitmek istersen bu işi iyi yapan ustalar var. kendi yazılım güncelemesi ile yaparım diyenlere inanmayın. cep telefonuna root atmak gibi bir şeydir. geri dönüşü yoktur, garantisi de yoktur.

güzel insan, daha hızlı gitmesin, eğer daha hızlı giderse menzilden kaybedersiniz ve yolda kalabilirsiniz. yanılmıyorsam 10 inç tekerlek var, 25kmh iyidir. yine de daha hızlı gitmek istersen bu işi iyi yapan ustalar var. kendi yazılım güncelemesi ile yaparım diyenlere inanmayın. cep telefonuna root atmak gibi bir şeydir. geri dönüşü yoktur, garantisi de yoktur.
Benim bulunduğum bölgede bu işi yapan pek yok. yokuşlarda sıkıntı yaşıyorum batarya takviyesi yapıcam menzilin fazla düşmemesi için. yanıtınız için teşekkür ederim

o zaman elinden geliyorsa bir tane akıllı beyin al ve tak. ama en az 1200 watt olsun. yine de işe yarayacağını zannetmiyorum. voltaj bazında akü/ batarya takviyesi yapman lazım. yani bir şeyi yapmanın bir kaç yolu olabilir. akü takviyesi yerine dc to dc step up konverter de işini görür.

Bisiklet.

https://okai.freshdesk.com/support/solutions/articles/73000619492-okai-stride-speed-unlock

https://drive.google.com/file/d/1yUKsNmFu7jPbHnDt2ulPgzU0mJu8U66u/view

Cybersoul X3 Pro Elektrikli Scooter 55 km Menzil 25 km Hız
Sonuç : Hikaye işler .

Yorumlara bakmanız .
Başlıkta belirttiğim gibi, hız limiti kaldırma uygulaması.
Yazılım, tork yükseltme güç yükseltme vs değildir.
Bu işleme bin tl isteyenler var.
İşine yarayan alsın kullansın.

Cybersoul x3 Pro - Okai Es520 Hız Limiti Kaldırma, Speed Hack. Açıklamayı Okuyunuz

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,519
Kullanıcılar
453,974
Son üye
Bülent Cemil

Yeni konular

Geri