elektrik müh.. (kurs)

öncelikle plc ögren
sonra kafana göre takıl
C pascal; vısual basıc olur
PIC öğrenmek bence tavsiye ile olmaz merakın varsa zaten öğrenirsin
kitab ve döküman bol derleyici sıkıntın olabilir
 
dostum sana autocad kursu verebilirim.bireibir elektrik mühendisliği hakkında.görüşelim bi ara.kocaeli desin heralde.bulurum ben seni...
 
hasan kara ' Alıntı:
dostum sana autocad kursu verebilirim.bireibir elektrik mühendisliği hakkında.görüşelim bi ara.kocaeli desin heralde.bulurum ben seni...
ben de kocaelideyim ben de kurs istiyorum.....
 
zaman bilgi çağı ne kadar çok şey bilirsen o kadar iyi artık işverenler komple eleman istiyor ve rakip te çok olduğu için ne kadar donanımın olursa o kadar iyi .Ha doğru bir konuda uzmanlaş ama artık teknolojide herşey birbirini tamamlıyor bir konuda eksik olursan takılırsın bir puzzle gibi yani.
 
arkadaslar zaman bilgi cagı sureklı sıstemler yenılenıyo yenı buluslar ortaya cıkıyo adamlar uzaydan arazı satmaya basladı :)
konumuzla alakası yok gercıde elk.muh arkadsım aldıgın teorık bılgıler iş hayatında sana cok lazım olacak ben 2yıllık endustrıyel elektronık bolumu mezunuyum ama endustrıyel aalanda calısacagımı sanmıyodum oyuzden sırf okul okumus olmak ıcın gıtmıstım!hayatta ınsan herzaman herseyle karsılasabılıyo sımdı bı sırkette elektrıkcı olarak işe basladım yenı bıseylerın farkına varmaya basladım ama sımdıye kadar hıc ılerıye donuk bıseyler yapmadıgım farkına vrdım okuldakı verılen egıtmler aslında okdar onemlıkı pratık te onemlı deneyım teorık bıyere kadar okdar abuk sabuk dersler vardıkı yada bana ozman oyle gelıyodu ama sımdı anlıyorum hıcbısey ıcın gec degıl bıyerlerdn baslamak gerekıo onmelıolan ne ıstedıgını bılmen ben bılmıyodum mesala ama sımdı elektrık konusunda ıddalıyım demıyorum ama ben bu işi cozucem dıyorum outcad exel plc programlama dıllerı pıc gıbı cok ıyı bılmesende hepsı hakkında temel duzeyde bılgıye sahıp olaman gereklı hepsı bırbıyle baglantılı ıyı gunler
 
Ben elektrik makinaları ,otomatik kontrol kumanda bu konularla ilgileniyorum,ama iş ilanlarına bakıyorum,hep tesisat proje çizim ağırlıklı ,makina bölümü ile ilgili hangi programları öğrenmem lazım,makinada uzmanlaşan nerde iş buluyor
 
Elektrik Muh. bolumunde olsanız da elektrik-elektronik ve hatta bilgisayar ihtisaslarının konuları birbirinin içine gecmiş bulunmakta ve bunlar çok geniş bir alana yayılıyor. O yuzden benim de cevap yazan birçok arakadas gibi tavsiyem iş ortamlarını araştırman ve nasıl bir işte calişman gerektiğine calışmak istediğine karar vermendir. Çünkü sana faydalı olacak ileri seviye program bilgisi alana göre farklılık göstermektedir. Temel programları bikenara bırakırsak otomasyon için PLC bilgisi, elektrik için autocad, e-plan ı tavsiye edebilirim.
 
Arkadaşlar öncelikle ne işte çalışmak istediğinize çok iyi karar verin. Daha sonra pişman olmayın. Projeci mi, otomasyoncu mu, yüksek gerilimci mi olacaksınız karar verin. Ben bu konuda çok düşündüm ve bi çok şirketle görüştüm ve olumlu cevaplar aldım. Tabi farklı sektörlerde. Ama otomasyon üzerinde karar kıldım. Şu an gebzedeki bir firmada makine otomasyonlarının yazılımlarını, ürün seçimlerini ve pano projelerini yapıyorum. Simatic,Step7,Autocad,Eplan en çok kullandığım programlar. Neyseki üniversitede iken bunları öğrenmişim. Şu an çok mutluyum. Biliyorum tavsiyeleri sevmezsiniz benim gibi ama yine de size tavsiyem, biyerlerde çalışın,ezilin,para almayın önemli değil ve donanımlı olun.Kurs almak İsteyen arkadaşlara da pazar günleri bu programlar konusunda kurs verebilirim. Mail adresim : [email protected]
 
Merhaba Arkadaşlar
Eğer PLC konusunda kurs almayı düşünenler varsa şu an için çok güzel bir kurs başlayacak. Üstelik Ücretsiz.
Evet yanlış okumadınız. Bu bir eğitim projesi ve tüm giderler İş ve İşçi bulma kurum ve İstanbul Ticaret odası tarafından karşılanıyor.
Kursiyerlerden hiç bir ücret talep edilmiyor. Ancak tek istenilen şey kursa 3 ay boyunca haftaiçi yada haftasonu olarak devam etmeleridir.

Ücretsiz kursumuza müracaat ederek, PLC OTOMKASYON S7 200 LOGO VE OTOMATIK KUMANDA KONUSUNDA meslek edinmek istiyorsanız yada mesleki bilginizi geliştirmek, yeni teknolojiler konusunda mesleki eğitim almak istiyorsanız bizi arayın.

Kursumuzda her seviyeye göre farklı eğitim verilecektir. Elektrik- Elektronik konusunda hiçbir bilginiz olmasa bile bu kurstan çok fazla şeyler öğreneceksiniz.

Bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız , mutlaka bizimle iletişime geçin.
Geç kalmayın…

Detaylı Bilgi ve Müracat İçin:
Hasan TALAS (Teknik Öğretmen )

( Cep Tel : 0 505 789 28 54 )
Email : [email protected]

ADRES : BAHÇELİEVLER ERKAN AVCI ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
KÜLTÜR SOK. NO:5 BAHÇELİEVLER – İSTANBUL
KADİR HAS CENTER ARKASI
 
Ben teknikerim ve 5 farklı plc yle proje yapıyorum bir çok program kullanıyorum.
teknik ingilizce ve almanca biliyorum.Elektronik kart lı makine tamiri otomatik kumanda ve yabancı enteresan makinelerin pnomatik hidrolik elektrik plc her türlü arızalarında iş yaptığım işletmelerde tüm personal beni görünce sorunun bittigi hissine kapldığını söyler.
Bunun için tek basıma kafama göre takılıyorum.

Mühendis arkadaşlar yoğunlaşırken bunları degerlendirsin. Artık bir şey bilmek sadece karın doyuruyor. Fazlasını istersen bir çok konuda uzman olmak gerekiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,659
Kullanıcılar
449,943
Son üye
Ali4129

Yeni konular

Geri
Üst