dwg yada pdf formatı ile uyumlu cep telefonu

ademcelik

Profesyonel Üye
Katılım
26 Tem 2008
Mesajlar
2,334
Puanları
656
Yaş
41
günaydın arkadaşlar
kolay gelsin;
arazi kontrollerinde projeleri tek tek açmaktansa cep telefonuna kaydederek kontrol etmeyi düşünüyorum.
özellikle geniş ekran olması daha uygun olur. dwg yada pdf destekli bu tür telefonlar varmıdır. dokunmatik ekran olabilir diye düşünüyorum.
önereceğiniz marka ve modeller nelerdir.
şimdiden teşekkür ediyorum.
 
ben nokia 5800 kullanıyorum olukca kullanışlı geniş ekran tam dokunmatik nette bu tel programlarını bulabilirsin ayrıca nokia oviden istediğin formatta gerek dwg gerek pdf olsun ücretsiz indirebilirsin kolay gelin
 
ben iphone 4 kullanıyorum.Bu güne kadar kullandıgım tüm pda lar yanında teneke kalır.Hiç düşünmeden ıphone alırsan çok memnun kalırsın.Desteklemediği program yok neredeyse yok.pdf dosyalarını bilgisayarımdan hızlı açıyor.

Sevgiler saygılar
 
bende htc 3333 mega var oda pdfleri gayet güzel açıyo.
 
teşekkür ederim cevaplarınız için
2 aydır inceliyorum bu mevzuyu hala net birşeye karar veremedim.
beyendiğim modellerin fiyatları pahalı ucuz ama işlevsel birşeyler düşünüyorum nokia 5800 benimde favorim ancak ekranı hashas olduğu hakkında duyumlar aldım iphone4 fiyatı yüksek; htc 3333 mega'yı inceleyeceğim. Teşekkür ederim.
 
bildiğim kadarıyla pdf dosyaları veya dwg dosyaları resme dönüştürülebiliyor. Bu dönüşüm gerçekleştirilip telefona aktarılırsa telefonda resim olarak baksanız işinizi görmez mi? bana görürmüş gibi geldi. Biraz zahmetli ama ucuz yöntem.

saygılar...
 
resiim dönüştürerek arazide kontrol yapmayı bir ara denemiştim. bir kaç farklı markalarla denedim ancak pek verimli olduğunu söyleyemem. zoom yapılırken telefon kilitleniyor. bazende dwg den resime kaydedilince bazı yazıların ve detaylar anlaşılmaz oluyor.
 
Nokıa n8 telefon var sony xperıa var onerebılecegım telefonlar hersey ıcıncc kullanabılrısın kalıtelıdırler... Ayrıca cogu telefon pdf uzantıları desteklıyor bu telefon turlerıden yapabılırsın offıce uygulamaları vs gıbı eger cozum bulamadıysan yardımcı oluruz sen buraya yaz vey aban mesaj at yardımcı olamya calısırım...
 
n8 ve xperia fiyatları çok yüksek. seneye yarılanır fiyatları boşuna yatırım yapmış olurum.
Bu konuda en büyük korkum ekranının çizilmesi olur dün haritacı bir arkadaşıma sordum Nokia 5800 kullanıyor ekranı çok hashas diyor. bende şu an samsung j700 var alalı 2 sene olmadı ama ekranı çok çizildi.hangi telefon olursa olsun çizileceğini de biliyorum. o yüzden ucuz ama işime yarayacak bir telefon almak daha mantıklı. 350-700 civarında birşey düşünüyorum.Samsung B7610 Omnia Pro düşündüm Yurt dışı fiyatı düşük ama Türkiyede Satışı yok.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,719
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst