Doğru Akım ve Devre Analizi

alt yapı yok lisede hep teknik eğitim verdiler üniversiteye gelince biranda neyin içine düştüğümü şaşırttım temel matematik vermeden ben denklemleri nasıl çözeyim sizde vurdunuz öldürdünüz .. bu yöntemle ne tasarladınız acaba ?
 
Forumda yazdığım mesajları inceleyebilirsiniz bu yaptıklarım hakkında biraz bilgi verir, ayrıca transistör konusuna gelirseniz bu denklemleri kullanmak zorunda olduğunuzu görürsünüz, zaten konuştuğumuz yöntem temelde kirşof kanunları bunuda en basit tasarımda kullanmak zorundasınız zaten.
 
teşekkürler yardımınızdan çok yargıladığınız için herkes sizin gibi zeki değil tabi
 
Tamam benim açımdan işin bu kısmında konuyu kapatmam gerekiyor, bu şekilde size daha fazla faydam olacağını sanmıyorum. Hiçbirzaman zeki olduğumu iddia etmedim çünkü değilim, kendime çok güvenirim ve eğer birşeyi anlamak istersem anlarım bunuda gerekirse herkezin 10 katı çalışarak yaparım. İnsanları kendisinde doğal olarak bulunan veya bulunmayan zeka gibi özelliklerine veya dil ırk soy sop erkek kadın vs. gibi kendi seçimi olmayan özelliklerine göre hiçbirzaman yargılamam fakat çalışma, başarıya inanma gibi kendi ellerinde bulunan fakat yapmadıkları şeylere göre değerlendirme yaparım, bunları yaparkende zaman harcarım, zamanımın boşa gitmesini kabullenemem bu yüzden yaptıklarımın sonucundada karşımdaki kişinin birşeyler kazanmasını hedeflerim, size birşey kazandıramayacağıma inandığımdan daha fazla tartışmamamızın iyi olacağını düşünüyorum sizinde anlayış göstermenizi umut ediyorum.
 
Genel matematik konularını anlamadan size yardım etmemiz çok zor olacak siz en iyisi temel matematik derslerini google dan aratıp videolu anlatımları incele çünkü hangi sayının nereden geldiğini anlamanız için bu gerekli.
 
teşekkür ederim anladım şuanda 5 6 örnek bile çözdüm sabaha kadar uğraşayım farklı devrelerle teşekkür ederim hepinize
 
Fatma hanım size şöyle bir iyilik yapayım eğer msn veya skp kullanıyorsanız konusup daha rahat anlatabilirim.Bu şekilde yazmakla anlayayamayacaksınız.Çünkü temel matematiğiniz yok sizin üzgünüm ama bu bi gerçek.
 
bencede arkadasların dedıgı gıbı d.a zor degıl a.a daha nzordur. ama hangı konuları karıstırdıgını yazarsan yardımcı olabılırız. sana aslında ohm kanunundan gecer hersey baslangıcı ıyı anlarsan gerısı corap sokugu gıbı gelecektır.
 
anladım arkadaşlar konuyu direnç ekledim batarya ekledim bataryayı ters çevirdim çözdüm isistede karşılaştırdım hep doğru yaptım işin mantığını anladım hepinize çok teşekkür ediyorum :eek: keşke yargılayanda olmasaydı öğrenmeye çalışıyordum burda az daha hevesimi kırıyordu arkadaşlar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,963
Son üye
farukeem31

Yeni konular

Geri
Üst