delta plc yardım

Bendeki isp 2.04 versiyonu ve açmıyor.

Ve ilginç olan SS2 manualinde 1336 için Y2 kanalına ait diyor. Var bi ilginçlik...
Neyse elimde bitane var ama SS -SS2 hangisi hatırlamıyorum. Yarın fırsat bulursam bi deniycem bakalım gerçekte ne olacak?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
sizdeki ispsoft çok eski sürüm şuanda ben 3.03 kullanıyorum en güncel olan ve düzenli olarak güncellerim sizde güncelleyin bence.
 
Doğrudur.
Ben WPL'ye alıştığım için ISP kurulu duruyor sadece PC'de.

Deltaotomasyon.com da kapandı, bakalım bulursam güncelleyip denerim...

Durumu burdan yazarım deneyince inşaAllah

Görüşmek üzere...
 
Linke tıklayarak Resimdeki gibi indirebilirsiniz. Link Deltanın Download Center bağlantısıdır bu sitedeki herşey orjinal DELTA grubuna aittir güvenle indirebilirsiniz ve ihtiyacınız olan herşeye ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

http://www.deltaww.com/services/DownloadCenter2.aspx?secID=8&pid=2&tid=0&CID=06&itemID=060301&typeID=1&downloadID=,&title=-- Select Product Series --&dataType=8;&check=1&hl=en-US


ISPsoft Download.jpg
 
bende wplsoft 2.41 yüklü ve ss2 seçili. d1336 yı kullanınca sonuç alabiliyorum.
 
Arkadaşlar simülasyonla ilgili bir sorundur mutlaka. Ss2 icin Y0 çıkışı d1030 durum pals gösterge datasıdır. Ss2 manuelindede böyle geçer delta pdf dosyalarındada böyle geçer.
 
bende wplsoft 2.41 yüklü ve ss2 seçili. d1336 yı kullanınca sonuç alabiliyorum.

Simülasyonda mı yoksa plc üzerinde mi sonuç aldınız?

Ben SS modelinde (Versiyon 0.6) 1030 ile sonuç aldım. 1336 ile yapınca
D register kullanım aralığı aşıldı hata kodu 0F04 hatası verip error moduna geçiyor

SS için D1030 olacak...

SS2 için deneyenlerin sonucunu bekliyorum.
 
Son düzenleme:
simulasyonda d1336 ile sonuç alıyorum. Plc üzerinde denerim akşama, yazarım.
 
ss2 üzerinde ne d1030 ne de d1336 işe yarıyor.

Arkadaşlar yapmayın lütfen koca delta yanlışmı yapıyor bu manueller tüm dünyada dolaşıyor ve binlerce milyonlarca kez programlanıyor bu dökümanlara göre gerçekten böyle dediğiniz gibi olsa bu zamana kadar düzeltilmezmiydi hadi diyelim haklısınız dökümanlar yanlış siz böyle yanlış döküman sunmakta ısrar eden bir firmaya güvenip ürünlerini kullanırmıydınız? Sizin dediğiniz gibi olsa şimdiye kadar delta ya batardı ürün satamazdı yada bu manuelleri anında düzeltirdi lütfen yapmayın bu konuyu okuyanlarında yanlış düşünmelerine neden olmayalım.

onlarca defa SS , SS2 SV , SV2 ve MC serisi ürünlerini programladım servo ve AC motor sürücülerini kullandım deltanın ve hep manuellerine dayanarak kullandım ve hiç yanıltmadı beni dökümanlarda yazanlar doğru.

ss2 üzerinde ne d1030 ne de d1336 işe yarıyor.
D1030 datasının işe yaramadığını gözlemlediğiniz programın görüntüsünü veya kendisini paylaşırsanız burada incelemek isterim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,722
Kullanıcılar
449,959
Son üye
çor-man

Yeni konular

Geri
Üst