Daire içi elektrik hakkında.

Biraderim konşma tarzın kişinin senden yaşça büyük olması sebebiyle hoşdeil kişiyle samimiyetin yok başlıgı söyle acsaydın kırallar lutfenyardım veya sorunuma sadece kırallar fikir beyanın da bulusun gibi. Bu forumun devlet dairesi olmadığını herkez biliyor mesele devlet meselesi deil saygı ve nezaket meselesi.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Genç kardeşimize bitirim ağzıyla konuşmaması gerektiğini anlatmaya çalıştık ama, o bize bunun güzel bir hitap şekli olduğunu öğretti sağolsun. :D Biraz düşünsün bakalım, anlayacaktır elbet.

İletişim başlı başına bir bilimdir, iletişimin topluma ve ait olduğu cemiyete göre bir biçimi vardır. Bu forum da teknik bilginin paylaşıldığı teknik dille konuşulan ciddi bir forumdur. Her nasıl ki bilimin ve tekniğin kendine ait dili varsa ve insanlar bu ortak ifadelerle belli bir seviyede buluşuyorsa, birbirimize hitap ederken de en azından laubali olmayan saygı ifadeleriyle (ör; Sn. Kişi) hitap etmek; kişiyi kabul edilecek bir düzeyde olduğunu gösterir.
Varoş ve bitirim ağzıyla kendini kabul ettiremezsin canım arkadaşım, bunları bir düşün. Hitap ettiğin arkadaşımız cevap vermedi ve muhtemelen Kral yaklaşımın onun hoşuna gitti. :D Ben bu yüzden daha fazla yorum yapmayacağım. Ama dediğim gibi; sen, sana öğretilen tarzda veya istediğin şekilde sıfatlar kullanıp hoş karşılanmayı bekleme. Karşındaki insanla samimiyetin varsa elbette ifadelerin bizi ilgilendirmez ama ben böyle olmadığını düşündüm, belki de yanıldım. Fakat uyarıları kendi payına dikkate al. Çünkü benim atlamamdan(!) sonra sen hakkındaki düşüncelerimde yanılmadığımı da gösterdin.

Daha önce de belirtmiştim, burası bir topluluk, yazılar bir kişiye değil Topluluğa yazılıyor! Aksi taktirde özel mesajlaşma bölümü var. Gerektiği yerde olumlu gerektiği yerde olumsuz yorum yapacağız, uyaracağız.
 
0001.jpg

Hatayı düzeltmek önemli
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Geri
Üst