Cofaso 6,1 ( E - Plan 6,1 ) >Türkçe & Sorunlar Buraya !!!

motor değerini belirtmenizin sebebi nedir acaba bizden devrede kullanacağımız kontaktör değerleri temik vs değerlerini projede belirtmek gerekirmi sayın mesut bey
teşekkürler
 
Son düzenleme:
İki adet sorum olacak,ama öncelikle yarışmayı düzenleyenleri tebrik etmek istiyorum.Kaliteli bir forumda,aynı kalitede bir yarışma görmek beni mutlu etti.

1/Listelediğiniz malzemeler sanırım sınyalızasyon devresi için,kumanda şeması için de belirli bir malzeme sınırı var mı acaba.Yani çözüm yolu için röle v.b istediğimiz kadar malzeme kullanabilirmiyiz.

2/Cofaso sıtesınden pano gorunumu için ındırdığım dosyaları açamıyorum,bu dosyaları açmak için hangı programa ihtiyacım var.
 
faz koruma için ve falaşör için hangi kodu kullanmamız gerekir acaba cofasoda sayın mesut bey
 
Biraz daha fazla bilgi verirsen yardımcı olurum.

Şayet ilk defa açtığında "Can't connect to MySQL DB!" yarısı geliyorsa, şifreyi hatalı olarak değiştirmişsin demektir, küçük harflerle "cofaso" olmalıdır.

Başka hata ise en kötü ihtimalle C:\Program Files\cofaso 6.1\core içindeki error.log dosyasının içini buraya kopyala.
 
Yarışma foruma hareketlilik getirdi,eminim büyük bir beyin fırtınası yasanıyodur su an.Benım sorum;
Çizimleri nasıl pdf formatına dönüştereceğim?Onu bulamadım,sadece resim formatına dönüştürebiliyorum su an,bu konuda yardım edersenız sevınırım.
 
sn.yüksek gerilim
çizim sayfasında iken yazdır ikonuna tıkla ondan sonra pdf olarak gördüğün çizim sayfandaki save copy yazısına tıkladıktan sonra pdf olarak kayıt ediyorsun
 
Mesut Bey cofaso 6.1 programında faz koruma rölesinin yerini bulamadım.yardımcı olurmusunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,437
Mesajlar
917,621
Kullanıcılar
450,366
Son üye
msclsglts001

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst