Cin (Çin) Sitesi olmuşuz!

karaapak

Profesyonel Üye
Katılım
2 May 2011
Mesajlar
1,932
Puanları
507
Yaş
36
Görünüşe göre bir reklam atağı var:
Şu an 5-6 sayfa boyunca bu mesajlar var,

6OO0ftkHb1Qe2SVjvwNwaRc4VlOEO8MHmOQmA=w849-h541-no.jpg


Yazanın google translate hali :)
[Mikro Q869520616 İstihdam ajansı, ödüllendirici derin okyanus] uluslararası [yurtdışı eğitim diplomalar Sertifikalı Profesyonel Q / mikro kanallı 869 520 616] Amerikan üniversiteler diploma, diploma transkript üst seviye ince taklit profesyonel kullanım. Eğitim gerçek akademik derece sertifikası. Sertifika elçiliğe Bakanlığı eve dönmek için Daimi arşivleme kanıtı, öğrenci kartları, kabul bildirimleri, okuma kanıtı, öğretmen tavsiyesi mektupları, okul zarfları vb. .
eve dönen karşılaşan birçok öğrencinin zayıf notları dert veya özel nedenlerden dolayı, diploma alamayan nedeniyle mezun olamayan vardır. Ayrıca diplomalarının bir otorite tarafından onaylanmayacağını düşünen birçok denizaşırı öğrenci var. Bu endişeleri sizin için ortadan kaldıracağız, endişelenmenize yardımcı olacak ve vizyonunuzu geliştireceğiz.
şirket öğrencileri çok sayıda hizmet veren yılların tecrübesi sorumlu tutum, mükemmel kalite, samimi işbirliği ve yurt dışı kurumlara çok sayıda zenginliği ile, servis kanallarının maliyetinin orta kısmını en aza indirebilir. Profesyonel Ekspres Kanada, Avustralya, İngiltere, Yeni Zelanda, Singapur, ABD, Fransa, Almanya ve diğer büyük okul diploması.
Yüksek Hassasiyet, aşağıdaki hizmetleri sağlar:
C: Tam korumalı malzemelere diploma transkript dönüş, güvenlik baskıya kadar, filigran gölgeleme, damgalama damga
II: Büyükelçilik tarafından arşivlenen Otantik Embassy Sertifikasyonu (denizaşırı ülkelerden dönen öğrenci sertifikası)
Üç: Eğitim Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmıştır ve Eğitim Bakanlığı'nın web sitesi sürekli olarak kontrol edilebilir.
Dört: Güvenilirlik Mektupları, Uluslararası Öğrenci Bilgi Sitesi Kalıcı Olarak Kontrol Edilebilir
Bir: Getiri sertifikası kullanımı:
Ülkede okuyan maddi yurtdışı öğrenci kimlik, iletişim çalışmalarını kanıtlamak için bir iş kurmak, hesaplarını kapatmak, gerekli fonları ve yerli diğer türleri için başvuruda "kanıtlamak için denizaşırı öğrenciler döndü". Öğrenciler bu kanıtı da yerli otomobil ve diğer birçok tercihli politikalar vergisiz satın keyfini tutun.
İkincisi: Milli Eğitim Bakanlığı belgelendirmesinin amacı:
Ülkede gelişmeyi planlıyorsanız, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sertifikasyon başvurusunda bulunmak vazgeçilmezdir. Bankalar, devlete ait işletmeler ve memurlar gibi işle ilgili işverenler, başvurunuzda bu sertifikayı vermenizi gerektirecektir. Diğer özel, yabancı şirketler, sağlamaya gerek yok! Eğitim Bakanlığı Orijinal sağlamalıdır malzemelerin hepsi, tecrübe zenginliği sen detours önlemek için izin, hızlı malzemeyi bütünleşmesini sağlamak amacıyla çok sayıda ve hantal sertifikasyon gerekli bilgileri ele.
Derin Okyanus Eğitimi hizmetinizdedir.
Özel ilgi: [iş seçimi yönergeleri]
Birincisi, çalışma henüz belirlenemeyen, nitelikleri söz bakmak için anne, akraba ve arkadaşlar vermek dönmek gerekir
Okul mezuniyet sertifikası için başvur
İkincisi, özel şirketlere, yabancı şirketlere, kendi iş durumlarına geri dönüyor
Bu birimler diploma doğruluğunu sorgulamak değildir, ancak hiçbir yerli kanallar Bakanlığı Eğitim sertifikası temin etmek doğru ve yanlış, gerçek değil ihtiyaç yabancı akademik nitelikleri sorgulamak için. Bunun ışığında, mezuniyet sertifikası raporu kartı başvurusu
III - Devlete ait işletmelere, bankalara veya diğer iş birimlerine veya memurlara dönüş durumu.
Mezuniyet raporu kartı gönderin, materyalleri Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderin ve Eğitim Bakanlığı'nın onayına başvurunuz.
İşe alım danışmanı: Şirket yerel kooperatif acenteleri arıyor, eğer boş zamanınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.
DİKKAT: Bazı vicdansız kişiler çevrimiçi aracıya karşı karşıya Eğitim Bakanlığı doğrudur kasten yanlış alıntı diplomalar, transkript onaylı ancak orijinal ve çok farklı diplomalar ve transkript yapmak yurtdışında öğrencileri okumaya yüksek kazma yalan teklif, sertifikalı yok Yurtdışındaki öğrencileri aldatmak için lütfen dikkat edin! ele alma süresi arayabilir veya hile önlemek için gücü seçin varlıkları taşıma, diğer video ofis ortamı bakınız!
Kanadalı diploma / diploma Kanada / Kanada diploma kolu / Avustralya'da Kanadalı diploma / diploma Birleşik Krallık / ABD diploma / diploma başvurusunda
Fransız diploma derecesi belgelendirme belgelendirme belgelendirme sürecini incelemek üzere nitelikler akademik derece ve Amerika'ya Amerikan akademik derece ve sertifika yabancı akademik derece sertifikası tarafından onaylanmış Amerika Birleşik Devletleri yabancı akademik derece sertifikası dışında akademik yeterliliklerin Amerikalı öğrenciler diploma sertifika ABD, Singapur Amerikan diploma sertifika diploma belgesi ile Amerika Birleşik Devletleri yabancı diploma yerleştirir Amerikan üniversite tarafından onaylı lise diploması diploması Amerikan Koleji diplomasının tarafından onaylı Amerikan diploma diploma diploma İngilizce çeviri sorgu diploma diploma diploma Amerika ABD diploması diplomalar
ABD Akademik Sertifikasyon Süreci Amerikan Diploması ABD Diploma Akademik Sertifika Sertifikasyonu New York
Mezuniyet sertifikası Amerika Birleşik Devletleri'nde Akademik Sertifika belgesi
ABD iç akademik derece ve sertifika derecesi sertifikasyon Çinli Amerikalı akademik derece ve sertifika diploması sertifikası
Uluslararası öğrenci derece diploma belgesi QQ Wechat 869520616 Amerikan diploma belgesi
 
Merhaba

reklam veya neyse ne yapıyorsan , ne anlayacağız bu dil yazıyı hiç olmasa inğilizce yazsa,
boşuna uğraşıyorlar , her tarafa yazı yazsan ne olacak , yazıyı anlayan olmadıktan sonra .
kafası basmıyor herhalde .

1234567890.jpg


Kolay Gelsin , Sağlıcakla Kalın .
 
kafayı taktı , kafayı yedi .

12543227_223005671378768_104730758_n.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst