CeBit 2008 Eurasia

muratcyber

Üye
Katılım
19 Eki 2007
Mesajlar
710
Puanları
1
Yaş
43
Eylül aylarında alışık olduğumuz fuar bu yıl Ekim ayında gerçekleşecekAvrupa'nın en büyük iş ve teknoloji platformu CeBit Bilişim Eurasia, 2008 için start aldı.

Daha önceki yıllarda eylül aylarında alışık olduğumuz fuar bu yıl Ekim ayında gerçekleşecek. Bilişim sektöründen yerli ve yabancı pek çok katılımcının yer alacağı fuara yoğun ilgi bekleniyor.

Son yıllardaki katılımcı ve ziyaretçi sayılarının artış gösterdiği CeBit'in bu yılki hedefi de geçen yılki rakamların üzerine çıkmak.

CeBit Bilişim Eurasia bu yıl bir dizi yeniliği beraberinde getiriyor. Küçük ve orta ölçekli işletmelere özel uygalamaların sergileneceği tematik bölüm bunlardan biri. TOSYÖV ve KOSGEB’in davetlisi olarak çok sayıda KOBİ’nin ziyaret etmesi bekleniyor. TOSYÖV, bu bölümü ziyaret etmek isteyen sanayicileri İstanbul içindeki OSB’lerden ring seferlerle, çevre illerden ise otobüslerle fuar alanına taşıyacak. İki kurum, sağladıkları özel teşvik ve hibe fonları hakkında da bilgilendirme yapacaklar.

Telekom sektöründeki gelişmelerin ayrıntılı olarak sunulduğu, kurum ve bireylere yönelik ürünlerin yer aldığı bölüm olma özelliğini 2008 yılında da sürdüren Telekomünikasyon’un hemen yanındaki salonlarda bu yıl ilk kez Ev Elektroniği de ana bölüm olarak yer alacak.

İş ve sosyal hayatı giderek birbiri ile iç içe kılan günlük yaşama yönelik teknolojik araçlar Dijital Yaşam ana bölümünde sergilenecek. Dijital Yaşam kapsamında üniversitelerin birbirinden yenilikçi fikirleriyle yer alacağı Gelecek Parkı ile hemen her sektörden profesyonelini bekleyen bireysel iş fırsatlarının sergileneceği İş ve Kariyer ile birlikte, bu yıl ilk kez E-Sağlık / Tele-Sağlık ve Gençler@CeBITbilişim tematik bölümleri de oluşturuluyor.

Bilişim Zirvesi ’08 Tematik Günleri kapsamında;

Tüm Telekomünikasyon İşadamları Derneği (TÜTED) desteği ile Telekomda Gelecek Konferansı, Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) desteği ile Ülke Güvenliği Konferansı, e-Sağlık/Tele Sağlık Konferansı ve Tematik Bölümü, TÜBİSAD desteği ile düzenlenen Bilişim İhracatı Konferansı, ve Genç Zirve ise M-GEN Gelecek Planlama Merkezi, Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) desteği ve Dale Carnegie Türkiye, İstanbul Digital Kültür ve Sanat Vakfı ve Tüm Fütüristler Derneği (TFD) işbirliği ile aktarılacak.
 
ayrıca nerde oldugu hakkında bıldı yok!
 
ABD, Çin, Almanya, Tayvan, Kore gibi küresel ekonominin başrol oyuncularının aralarında bulunduğu 18 ülkeden teknoloji şirketlerinin rekabetine sahne olacak CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl ilk kez Kanada ve Çek Cumhuriyeti'nden de katılımcı ağırlayacak. Blackberry'nin ilk kez katılacağı fuarda, en geniş yabancı katılımı Fransa'nın göstermesi bekleniyor.

CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 - 12 Ekim 2008 tarihlerinde küresel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Dünyanın yedinci, Avrupa'nın üçüncü, Avrasya'nın en büyük iş ve teknoloji buluşması CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl Rusya, Belçika, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, İsveç, Polonya, Macaristan gibi farklı coğrafyalardan 900'ü aşkın katılımcı şirket ile yaklaşık 70 ülkeden 150 bin ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.
 
yukarıda yazıyıor CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 - 12 Ekim 2008 tarihlerinde küresel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.
 
fuar bu gun başladı bilet fiyatı 20 ytl
 
arkadaşlar bugun fuara gittim ve hiç bir şey yok gitmeye hiç deymez cebit yasak koymuş ne nokia sı var ne sonyericssonu var. birde pc donanımcısı yoktu.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst