24 Ekim: CEBİT ve İNOVASYON FUARLARI, İFM de... aynı yer 2 farklı fuar.

elektrofizikci

Usta Üye
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
1,185
Puanları
181
Yaş
39
CEBİT:

Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi Bilişim Dünyasını bir kez daha buluşturmaya hazırlanıyor.

CeBIT Bilişim Eurasia, Avrasya bölgesindeki bilişim firmalarının yanı sıra işinde bilişimi kullanan tüm dikey sektör firmalarını, kamu kurumlarını ve medya kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturuyor. Makine, tekstil, lojistik, turizm, eğitim, sağlık gibi dikey sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için CeBIT Bilişim Eurasia, karlılığı maksimize etmek, maliyetleri düşürme ve risk yönetimi açısından en doğru platform.

web sitesi: CeBIT Bilişim Eurasia

İNOVASYON:

İNOVASYON TÜRKİYE FUARI,
Öncelikle Türkiye’de, firma ve kuruluşların kendi ar-ge merkezlerinde veya Teknopark, Tekmer gibi teknoloji merkezlerinde, büyük emeklerle araştırılmış, geliştirilmiş en ileri ve en yenilikçi projelerinin, ulusal ve uluslararası tanıtımını yapmak ve girişimci kurum, kuruluş ve işadamları ile işbirliği ortamı sağlayarak hızla üretim safhasına geçirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenecektir.

İNOVASYON TÜRKİYE FUARI, Türkiye’nin tüm firma ve kuruluşlarının sonuçlandırılmış en yenilikçi projelerini, Türkiye’nin gelişen ve teknoloji üreten yüzünü tüm dünyaya gösterecektir.
Türkiye’de ikinci kez “ İNOVASYON TÜRKİYE FUARI ”, 24-27 Ekim 2013 İstanbul Fuar Merkezi, 9. 10. ve 11. salolarda düzenlenecektir

İnovasyon Türkiye
 
Elektrofizikçi arkadaşım, başlıkta 24 Eylül diye yazmışsın 24 Ekim olması gerekmiyor mu ?
 
Evet Haklısın.... tüh nasıl yaptım bu hatayı... Özür dilerim...:(
 
İNOVASYON fuarındaydım dün...En zevk aldığım fuarlardan biriydi. Çünkü bizdendi. Mucitlerimiz birbirinden ilginç ürünlerini tanıtmışlardı. Sadece 2 holü 4-5 saatde gezdik. keyifli sohbetler yaptık. güzel şeyler öğrendik. üzücü de.. bunları resimleri paylaştıkça anlatacağım.



CEBİT e daha gidemedim, hemen geçti vakit. bugünde inşallah kızımla ona gideceğiz kısmetse... resimlerle birlikte ayrıntıları kısmetse yazacağım. sağlıcakla..
 
evet freedom33 , ta kendisi... muammer yıldız abimiz...Şuan icadıyla ilgili mevzuat olmadığından Türkiye de üretemiyor kendisi... Bir mevzuat yazmak bu kadar zor mu anlamıyorum. Kopyalama (Çalma) meşhur olduğu için, hırsıza nahtar teslim edip Çin e sattığını algıladım konuşmalarında... bu hafta da Çin e gidecekti zaten...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst