Caddx networx nx-6 iki kez şifre isteme problemi

Mursi

Üye
Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
36
Merhaba arkadaşlar. Aslında sistem olarak bir problemim yok. Her şey olması gerektiği şekilde çalışıyor. Geçen hafta bir elektrik kesintisi yaşadık ve o günden itibaren şöyle enteresan bir problem oluştu ki,

Örnekle açıklamak daha temiz bir anlatım yaratabilir. Mesela stay modunu aktif ediyorum her şey olması gerektiği gibi. Şifreyi yazıp deaktif ederken şifreyi ikinci kez yazmam için durmaksızın ötmeye başlıyor. Lakin bu her zaman olmuyor. Yani bazen stayi açınca bir daha şifre girmem için ötüyor veya istemiyor. Aynı şekilde deaktif ederken bazen tek seferde halledebilirken bazen ikinci kez yazmam için beni zorluyor. Sadece stay değil, awayde de aynı durum söz konusu.

Teknik servis geldiğinde lanet olası cihaz bir kere bile olsun ikinci kez şifre talep etmedi. Adam kapıdan çıktı yine başladı. Evimde 2 giriş olduğundan ayrı yerde 2 şifre giriş paneli bulunmakta. İkisinde de durum aynı. Servise anlattığımda böyle bir şeyin ancak elektrik kesintisinde olabileceğini, power ışığı olmadığında iki kez şifre girileceğini veya bataryanın bittiğini söyledi. Ama batarya 2018 aralık ayında değişti. Haydi ben sabreder 2 kez yazarım istediği zaman, ama durum stabil olmadığı için yani kafasına esince iki kere olmazsa tek seferde şifre yazmak gerektiği için ben bunu evdeki insanlara izah edemiyorum ve bir şekilde alarmı çaldırıyorlar. Daha açıklayıcı olabilmek için gerekirse fotoğraf veya video ile de destekleyebilirim. Sorunun neden kaynaklandığı konusunda bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba
Bu şekilde yardımla çözülcek bir durum değil. Çok nedeni olabilir.
Öncelikle panel resetlenip denenmeli, akü sökülüp denenmeli trafo sökülüp aküden besleme yaparken denenmeli 2 şifre paneliniz varmış 1 devre dışı birakilip denenmeli nx seri panellerin tamaminda olabilecek bir ariza örnegi teknik servisten destek almanız daha çözüm odaklı olur.
Şifre panellerinden olduğuna da şahit olmuşluğumuz var. Gerisi sizde detaylı aramanız sorunun sebebini bulmanız gerekli
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,236
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst