Bosch Logixx 7/4

Nulgen

Üye
Katılım
5 Nis 2018
Mesajlar
5
Puanları
1
Merhaba,
Çamaşır makinesinde battaniye yıkanıyordu, yıkama sonuna yaklaşırken sular kesildi, 5-6 saat o şekilde bekledi, sular geldiğinde çalışmaya devam ettirdim bir iki dakika sonra tazyikli bir su atma sesi oldu daha sonra da makinenin elektrik bağlantısı gitti ve durdu, Programın bitimine 4 dk
vardı, kapısı kapalı kaldığı için alt kısmındaki bölmede bir düğme yardımıyla kapağı açıp battaniyeyi çıkardık.
Şu anda hiçbir elektrik bağlantısı yok, servis çağırmadan önce belki basit bir sorunu vardır düşüncesiyle internette araştırma yaparken bu foruma rastladım biraz inceledim, çok güzel bilgi aktarımları olduğunu görünce ben de danışmak istedim. Bu durumla ilgili herhangi bir bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Teşekkürler.
 
prize elektrik gelmesine rağmen makinanın ışıkları yanmıyorsa elektronik kartınız zarar görmüştür.
 
belki kablo bağlantı sorunu olabilir diye düşünmüştüm, sanırım servis çağıracağız, durum onu gösteriyor, teşekkürler
 
nerede oturuyorsunuz yakınsanız yardımcı olabilirim.
 
Biz izmirdeyiz, sanırım siz istanbul yine de çok sağ olun.
Bugün servis geldi aynen dediğiniz gibi elektronik kart yanmış, 850 tl kart değişimi ücreti istediler, önceden kartın tamirini yapıyorlarmış, fakat artık sadece yenisiyle değiştiriyorlarmış. Açıkçası bu bize oldukça fazla geldi, eşimin elektronikten anlayan bir tamirci tanıdığı varmış, onunla görüşüp kartın tamiri konusunda fikrini alacak. Hayırlısı bakalım.
 
haklısınız tamir parasına alınacak bir çok makine vardır, onarımını gerçekleştiremezsek bizim tercihimiz de o yönde olacaktır.
 
Beni arayın (0536 462 18 59) izmirde bu işin ehli bir ustanın telefonunu vereceğim
 
Beni arayın (0536 462 18 59) izmirde bu işin ehli bir ustanın telefonunu vereceğim

İlgilendiğiniz için çok teşekkürler, eşim bahsettiğiniz kişiye parçanın onarımını yaptırttı fakat ne yazık ki makineye takılınca çalışmadı mecburen servis geldi parça siparişi derken bir kaç gün önce sorun çözüldü.

Fakat size bir teşekkürüm daha var, henüz bu sorunla ilgili bu foruma üye olmadan önce bulaşık makinemizle ile ilgili bir sorun yaşamıştık. Makine Arçelik Leydi 170, bir tamirci çağırdık bir iki yerine baktı tamam dedi 50 tl aldı gitti, sonuçta makine düzelmedi üstelik aramalarımıza dönüş bile yapmadı, neyse servise danıştık, hiç uğraşmayın atın yenisini alın dedi, fakat ben makinemden çok memnundum evet çok eskiydi ama birçok yeni makineden daha iyi yıkıyordu. Neyse internette araştırma yaparken bu forumda makinemle benzer sorun yaşayanlara önerinize denk geldim, ve orada verdiğiniz bilgiyle hemen makinenin kapağını söktüm ve sizin orada bahsettiğiniz gibi sorunun kablo kopukluğundan kaynaklandığını anladım ondan sonrasıyla eşim ilgilendi kabloların onarımını gerçekleştirdi. O gün bugündür makinem sorunsuz çalışıyor.

Bu bilgi paylaşımlarınız birçok kişiye fikir veriyordur, umarım sizin gibi insanlar çoğalır. Çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Allah sizden razı olsun.
 
Merhaba,
Bosch Logixx 7/4 kurutmalı çamaşır makinesi hangi programı başlatırsam başlatayım 3 saniye sonra duruyor, tüm düğmeler işlevsiz hale geliyor. Örneğin yıkama seçersem 3 saniye su alıp duruyor, sıkma seçersem 3 saniye boşaltma yapıp duruyor. Servis moduna alınca E:42 hatasını alıyorum.
Servis kart arızası olduğunu söyledi. Kartı söküp kart tamiri yapan yere götürdüm, kartta sorun olmadığını motor arızası olabileceğini söyledi. Motoru söküp motorcuya götürdüm, motorun sağlam olduğunu söyledi.

Internette Avantixx 7 ile aynı sorunlu karşılaşmış birisi ekteki görüntüyü vermiş. Sorun nasıl çözülebilir?

c3bce19a-da55-4b0f-818e-a8746dae9f43_ScreenHunter_4106+Apr.+10+18.16.jpg
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,187
Mesajlar
915,699
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst