Merhabalar,
Bosch WFK 2831 çamaşır makinem durulamaya geçtiğinde su almıyor ve 01 kod yanıp sönüyor, start tuşuna basınca kaldığı yerden durulamaya devam ediyor ama susuz olarak. Sıkmada sorun yok. Makine sadece yıkamaya ilk başladığında su alıyor ve bir daha almıyor. Makinem normalde yıkama esnasında ilk suyu aldıktan sonra 5 şer dakika arayla iki kez daha ilave su alarak yıkamaya devam ederdi, şimdi ise ilk başladığında suyu alıyor 5 dk yıkıyor sonra hata veriyor, yanıp sönen start düğmesine basıyorum yıkamaya devam ediyor, 5 dk sonra yine hata veriyor yine start a basıyorum yıkamaya devam ediyor, sonra durulamaya geçerken suyu boşaltıyor ve yine hata veriyor start a basınca durulamaya geçerek devam ediyor ama su almıyor ve durulama bitince de sıkmayı yaparak programı bitiriyor. Sanırım su alamadıkça hata veriyor. Sorun kartta mıdır yoksa daha basit ve ucuz birşey mi merak ediyorum. Makinemizden çok memnunuz tamir edilebilirse de daha memnun olacağız. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba??