Amorsitörleri değiştirmeniz gerekiyor.
 
selam arkadaşlar Bosch 2060 makina normal yıkıyo durulamaya geliyo durulama yapıyo sonsa birkere su daha alıyo ve poğram sonu lambası yanıyo sıkmaya geçmiyo poğram düğmesini çevirip sıkmaya alınca makina sıkıyo kartı söktüm kartın üstünde k300 diye yazan parça patlamış yanmış kısa devre olmuş diyerlerini öçtüm bişey göstermiyo bu parça nedir bunu bilen arkadaşlar yardım

suda bekletme tuşu varsa onu kontrol et...veya su seviye anahtarının kontakları temas etmiyor olabilir bu durumlarda sıkmaya geçmez.sadece tahmin bosch konusunda bilgim yok ama çam mak. mantık aynı

AMARTİSÖRLERİNİ DEĞİŞTİRMEN GEREKİYOR ..
mrb arkadaşlar benim bosch wmv 1610 çamaşır makinam var yıkarken kazan makinanın yanlarına vuruyor küt küt diye bayagı fazla ses çıkarıyor neden yapar bilen varsa söyleyebilirmisiniz lütfen?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
makinenin yumusatıcıyı almamsında yumusatıcı kalitesi ne kadar önemlidir?
Yumuşatı kalitesi hiç önemli değildir. Yumuşatıcının yoğunlu ile alakalıdır sadece. Eğer çok koyu ise, dibe oturur, makina yumuşatıcıyı su ile sifon yaparak çektiği için, suyu alır yumuşatıcı paşalar gibi yerinde kalır.
 
Selam arkadaslar,
Bosch WMV 1610 çamaşır makinemiz son zamanlarda suyu ısıtmıyor. 5-6 sene önce rezistansı değiştirilmişti. Servisi aradık 1-rezistansın kablosu çıkmış olabilir (30 tl servis ücreti) 2-rezistans bozulmuş olabilir (servis ücreti + rezistans =110 tl) 3-kart bozulmuş olabilir (servis ücreti + kart = 200 tl) dediler. Forumdan okuduğum kadarı ile rezistans fiyatları 10-15 tl civarında.
1. sorum ; rezistansı nereden bulabilirim 2.sorum; rezistansı nasıl değiştirebilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler........
 
Bulunduğunuz il de mutlaka beyaz eşya yedek parça satıcısı vardır ona ulaşıp rezinstansı temin edebilirsiniz yada internetten kargo ile isteyebilirsiniz.
Ben sizin program şalterinizin yanık olabileceğini düşünüyorum!
Sözünü ettiğiniz modellerin klasik hastalığıdır.
EC 4631 veya EC 4689 Pgs kullanılmıştır kabloların soketlerini gözlemlerseniz 2. sıradaki ilk iki soketin erimiş oldugunu görebilirsiniz .
 
EC 4631 veya EC 4689 Pgs

üstadım bu gereç tam olarak nedir.caps image falan koyabilir isiniz.tşklr
 
EC 4631 veya EC 4689 Pgs

üstadım bu gereç tam olarak nedir.caps image falan koyabilir isiniz.tşklr

beyin , program cihazı

280320112250144768.jpg
 
selamlar kolay gelsin herkese profilo acm 2070 model cihazın test şeması varmıdır ?
 
reziistans 110 tl degıl o makınalrın bıldıgın kadarı ıle 80 olması lazım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,886
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst