Bina Otomasyon Yazılım ve Teknik Destek

Merhabalar. Düşüncenize teşekkür ederek başlayayım.
Ben de öğrenciyim ve bu yıl Zigbee protokolü ile ilgili bir proje yapmamız gerekiyor. Acaba önerebileceğiniz bir simülasyon programı var mıdır? Proteus ta mesela, herhangi bir elektronik devrenin bilgisayar üzerinde teorik çıktısını gözlemleyebiliyoruz, benim istediğim de bu tür bir program.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Selam Arkadaşlar,

Akıllı ev sistemiyle ilgili yaklaşık 1 aydır araştırma yapmaktayım. Genellikle bu sistem son kullanıcı ve bireysel kullanıcıya hitap ettiği için kusursuz olması şartı ön plana çıkmaktadır. Yukardaki yorumları okuduğumda Knx sistemiyle ilgili daha önce Yasarkurt bey bilgi vermiş..
Şimdi biz bu sistemle ilgili basit bir toplantı odasını akıllı hale getirmeyi planlıyoruz. Bu ürünlerin kurulumu sonrasında android yada applerda çalışacak sistemin konumu gösteren bir ara yüz yazılımı gerekiyor. Bu ara yüz yazılımı hazırda var mıdır ? Yada bizim yazmamız için gerekli olan data bilgilerini nerden temin edebiliriz..

Teşekkürler...
 
Selam Katana,

Akıllı ev otomasyonu konusunda Knx ürününe alternatif kendi ürününüzü tasarlamışınız. Ben bu sistem üzerine çalışıp ilk etapta kendimize ait yerleri akıllı hale getirip daha sonra bu işi yapmayı istiyorum. Bu konu hakkında aydınlatıcı şekilde bilgi verebilir misiniz? Mesala sizin ürünü alıp demo şeklide çalışıp daha sonra uygulamaya geçebilir miyiz.?
 
Knx protokolünü kullanabilmen için tasarladıgın kart için,lisans parası vermen gerekir.Android destekli kart tasrımı yapabilirsin. Bunla ilgili baya bir uygulamalar yapılmış internette..Mesela bir arkadaşım android destekli kalp atışlarını,vucüt ısınını,nabzı filan adroid telefonundan kablosuz olarak izleyebiliyordu.
 
Merhaba Sayın Yaşar Kut,
Sitede exodia kullanıcı isimli arkadaşımdan KNX ile ilgili eğitim alacaktım yalnız bir türlü nasip olmadı. :( Siz firma olarak eğitim veriyor musunuz ya da önerileriniz nelerdir? Saygılar...
 
Öncelikle sizlerden özür dilemek isterim.Sorularınaza çok geç cevap verdigim için..Sayın şahzade egitim vermiyoruz...Bu iş biraz tecrübe edilerek öğrenilecegi için,ya bu işi yapan bir firmada çalışın,yada şirketseniz bu işi bilen birini çalıştırın.Egitiler sadece temel olarak verilir.Çünkü her markanın fonksiyonel özellikleri farklıdır.
 
Merhabalar,

Konu/Soru baya eskimiş ancak belki hala aradığınızı bulamamışsınızdır. Yazılım konusunda yardımcı olabilirim.

Tunay KOMURCU - 533 4746082
 
WiFi, Zigbee,Zvawe CONTROL 4 SİSTEMLERİ ELEKTRİK TESİSATLARIYLA YAPILIYO ANA TEK SORUN VAR ODA ANAHTAR KASALARI DEGİŞMESİ LAZI

- - - Updated - - -

WiFi, Zigbee,Zvawe CONTROL 4 SİSTEMLERİ ELEKTRİK TESİSATLARIYLA YAPILIYO ANA TEK SORUN VAR ODA ANAHTAR KASALARI DEGİŞMESİ LAZI
 
WiFi, Zigbee,Zvawe CONTROL 4 SİSTEMLERİ ELEKTRİK TESİSATLARIYLA YAPILIYO
 
Çalıştığım binada İNTERRA cihaz kullanılmakta ve bu cihaza aynı bağlantı üzerinden telefonumla bağlanmaktayım. Kontrolü yapabiliyorum fakat sadece aynı internet bağlantısı üzerinden. Yani uzak bağlantı için ne yapmam gerekmektedir. Bunun için bilgi alabilirmiyim ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst