bağlantı hatalarından haberdar olma

kemal74

Üye
Katılım
20 Mar 2008
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
GEPA RQ-30 yeni nesil 3 fazlı rölelerde bağlantı hatalarını tespit etmek çok kolay.

Öyleki:


"19 nolu bağlantı ucuna geleni 20 noluya
20 nolu bağlantı ucuna geleni 19 noluya
bağlayınız."

diyebilen bir menüsü var.

2. harmonik, 3. harmonik, 4. harmonik, 5. harmonik, ... 25. harmonik, toplam harmonik bozulma (THD), 2. den 25. harmoniğe kadar çift ve tek harmoniklerin hepsini ölçüyor. Gerilim ve akım harmoniklerini her faz için ayrı ayrı aynı anda ekranda yüzde değeri olarak izlenebiliyor.

Kondansatörlerin hangisinin kaç defa devreye alındığı, hangi kademenin kaç dakika, kaç saat boyunca devrede tutulduğunu görmek mümkün. Böylece kondansatör ve kontaktör ömrünü nasıl koruduğunu izleyip görmek mümkün.

Hangi kademe gerçekten işe yarıyor, hangi kademeye gerek yok hepsinin analizini "kondansatör kontrol" menüsünden izlemek mümkün.

Kompanzasyon mantığını kullananlar bilir. Kademe sayısı az yada çok. Doğru yada yanlış seçilmiş. Yapılabilecek en iyi kompanzasyonu yapıyor. Enerji oranları menüsü var. Analizler çok kolay.

www.gepaelk.com

döküman:

http://www.gepaelk.com/urunler/RQ30/rq-30.pdf
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Paylaşım için teşekkürler.. Türk malı olması da ayrıyetten beni mutlu etti..

Saygılar
 
çözüm ' Alıntı:
Sağol arkadaşım çok işime yaradı.
bizim buralarda bir söz vardır.'Bu ne ayran ,bu ne banak' kemal74 arkadaş güzel bir paylaşımda bulunmuş.Ardından çözüm ,alıntıda görüldüğü üzere sağol çok işime yaradı diye mesaj yazmış.Ben buraya kadar şöyle anlıyorum;kemal74 arkadaşımızın GEPA röle ile ilgili belirttiği özellikleri,Sn.çözüm burada görüp öğreniyor.Dolayısı ile yeni öğrendiği bu bilgilerle memnun olup teşekkür ediyor.Buraya kadar her şey mantıklı ve normal.
Benim itirazım bu noktada başlıyor.Sn.çözüm'ün profilinden gönderdiği mesajlara bakıldığında.sürekli olarak GEPA röleyi anlattığı ,tavsiye ettiği,kullandığı yani, kemal74 arkadaşın paylaşımını zaten biliyor ve satıyordu.Anlatmaya çalıştığım sebeplerden dolayı Sn. çözüm'ün yaptığı hiç etik olmayan bu davranışı,bence dürüst de değil,samimi de değil.Reklam mı yapmaya çalışıyor,yoksa mesaj sayısı mı artırmaya çalışıyor merak ediyorum.Böyle ucuz numaralar ayıp oluyor.(-)pop
 
orjinal, kolaylaştıran özellikler.

polemiğe giremem ama röle fonksiyonları çok iyi. zaten formun çoğu reklamcı.
 
Amac güzel bir paylaşım elde etmek değilmi. Bizlere bu formunda neler kazandırdığı. Bence gerisi önemli değil. Gerisi internet geyikliğin yapmakta ibaret.
 
Sn Tknsyn,

Sizden ricam benim yazmış olduğum diğer mesajlarımıda okursanız sevinirim.Ben burada yapılmış olan çalışmayı övüyorum.Aynı çalışmayı sizde yapın ve bu yaptığınız çalışma benim işlerimde yardımcı olsun sizide övüyüm.Neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.Reklamdan bahsediyorsunuz siteyi biraz gezin,yazılanları okuyun sonra konuşalım isterseniz.Reklamı öyle yapıyorlar ki katmerli hemde.Onlara neden böyle yapıyorsunuz demediniz.Yapılan reklamlarda demekki sizinde çıkarınız var.

Amacım GEPA nın reklamı yapmak olsa idi ENTES i savunmazdım.Bana özelden mesaj arkadaşlar var.
Yakında göreceksiniz diye.Sizlerin amacı paylaşımcı olmak değil.Kendi malınızı satmanın peşindesiniz.
Bu forum paylaşım forumu benimde rahatsız olduğum konular oldu,reklam yapmayın dediğim zamanl siz nerde idiniz.
Doğru ve dürüst iş yapan insanların her zaman arkasındayım ve onların da reklamını yaparım.
 
performansını görmek için bir gepa role alacaktım ama bu yazıları gördüğüm zaman vaz geçtim
- Popularite
 
Gruparge'ci biri olarakta sizden bu beklenir.Ne deyim.
 
Acaba şu anda,Almanya'da bir forumda,
siemensin sahibi ile schneiderin sahibi ve ABB nin sahibi, ya da AR-Ge mühendisleri tartışıyorlar mıdır?
Kim bilir belki de tartışıyorlardır.
Ya da kim bilir belki de oturmuş yeni projeler yapmak için uğraşıyorlardır.Onun için ürünleri Dünya çapında çok kaliteli ürünlerdir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst