Aydınlatma Otomasyonu

ev ve bina otomasyonları isimli çok yakında basılacak olan kitabın 1.bölümü plc,Knx,sbus,zigbee,rf genel teknik bilgiler içeriyor yardımı olacaktır sanırım.
kitap 1.bölüm : www.setcombt.com/modul1.pdf
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Bu konuda sana yardımcı olabilirim kontrol etmek istediğin durumlara göre plan çıkarıp paylaşırsan ne tür bişeler yapabileceğimize bakabiliriz.

saygılarımla
 


bu konuda paylaşımlarım olabilir aydınlatma ve ısı seviye dogutma gibi sistemlerde uzaktan izleme ve kontrol anlamınd ayardımcı olabilirim..

saygılarımla
 
bende akıllı ev projesi ile ilgileniyorum.Benim amacım arabalardaki navigasyon cihazı ile plc yi haberleştirmek.Ama navigasyon cihazlarında windows ce işletim sistemi var.Bu navigasyon cihazını(arabalarda kullanılan) kontrol paneli gibi kullanabilirmiyim.
 
bende akıllı ev projesi ile ilgileniyorum.Benim amacım arabalardaki navigasyon cihazı ile plc yi haberleştirmek.Ama navigasyon cihazlarında windows ce işletim sistemi var.Bu navigasyon cihazını(arabalarda kullanılan) kontrol paneli gibi kullanabilirmiyim.<BR>
 
merhaba anıl öncelikle kullanacağın akıllı ev sisteminde bir ip gateway yada kullandığın sisteme X diyelim X to Ip convertor kullanman lazım bundan sonrası zaten kolay sabit ip ve modem üzerinden windows ce üzerindeki web browserdan evini kontrol edebilirsin.
 
Ama eğer mümkünse android üzerinde çalışan bir navigasyon kullan derim çünkü neredeyse tüm akıllı ev üreticileri android application desteği sağlıyorlar.
 
Teşekkür ederim eeemk.Peki bunla ilgili elinde hazır bir proje yada pdf dosyası varmı.Paylaşırsan sevinirim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…