asus laptop nasıl?

Ben X58 LE kullanıyorum, iş için. Bugüne kadar bir sorunla karşılaşmadım. Sadece pil ömrü kısa biraz.
 
asus cidden kaliteli bir markadır, tavsiye edebileceğim markalar arasında ilk sırada gelir, acerden de hp'den de hem sağlamlık hem de performans yönünden, bir çok modelinde gayet başarılı bir markadır. Sizin almak istediğiniz cihaz sadece internette gezinmek için yeterli olabilir, yeni çıkan oyunlar bi tarafa, 2-3 sene önce çıkan oyunları da oynamakta zorlanırsınız. ayrıca windows 7 kullanımı için 2 gb ram biraz düşük kalır, ve ilerleyen zamanda bilgisayarın donması artar.. eğer oyun oynamıcaksanız aynı cihazın 4 gb ram'lısını tavsiye ederim Asus X54C-SX037D Intel B960 2.20 Ghz 4 GB 500 GB 15.6 Freedos « Notebook, Laptop, Ultrabook, En uygun Asus ve Dell Laptop Fiyatları
eğer windows kurlu olsun derseniz de Asus X54C-SX070R Intel B950 2.10 Ghz 4 GB 320 GB 15.6 Win 7 Basic « Notebook, Laptop, Ultrabook, En uygun Asus ve Dell Laptop Fiyatları bu cihazlar var, hemen hemen aynı fiyata nispeten daha iyi performans verir.
 
Ofis için kullanılacaksa donanımsal olarak yeterli seviyede gayet uygun bir laptop. Ev kullanıcısı için düşük kalır. Oyunlar konusunda hiç bir beklenti içersine girmeyin. Yalnız donanım konusunda artık hdmi çıkış olmazsa olmazlardan. Hem ses hem görüntü için iki ayrı çıkış kullanılması ekstra kablo kirliliğine neden olur. Sunumlar için olsun tv'ye bağlanma olsun çok kolaylık sağlar. Eğer ofis içinse HDMI çıkışlı modellere bakmanızı tavsiye ederim.
 
asus laptop tavsiye ederim.
 
bende bir asus kullanıcısı olarak asusu tavsiye ederim güzel kullanışlı ve gayet sağlam bu arada çevremdeki 3-4 arkadaşta acer kullanıcısı 2-3 yıl sonra beslemesinde bi sorun olduğu için problem yaşadılar söylemek istedim.
 
yıllardır farklı modellerde hep asus kullandım. f3 modellerdeki kasa sorunu dışında hiç bir sorun yaşamadım. hp alıp başınızı ağrıtmayın derim. hele hele acer'ı tavsiye eden arkadaş beni çok şaşırttı. 14 yıllık donanımcı olarak en son tavsiye edeceğim 3 markadan biridir acer. diğer ikisi ise casper ve exper. hatta hp yi de bunlara dahil edebilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,881
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst