Asansör panosu için sessiz kontaktör

Benzer sorunlarda dikey kontaktör yerine yatay çalışma tasarımlı modeller önerilir. Benim farkettiğim durum standart pano kullanıldığından rayların monte edildiği sac 4 koşeden sabitlenmekte, harektle beraber burada esneme yarattığından küçük hareketin sesi amfi gibi büyütülür. Bu durumun benzeri varsa sacın orta noktasına yakın müsait en az bir yerinden daha asansör firmasının yetkili teknikerlerine sabitlettirirseniz sesin normal boyutlara geleceğine ve en az masrafla hal olacağına inanıyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Mrb.Asansör panosunda şu an himel marka 3 adet kontaktör var açma kapama sesi çok rahatsız ediyor.Sessiz kontaktör olmaz biliyorum ama en azından sesi yarı yarıya kesmek için hangi marka kontaktör kullanmalıyız? Siemens kullansak ses ne kadar azalır?
NEtice nedir ne yaptınız acaba?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,272
Mesajlar
916,370
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst