Ani su ısıtıcı ve topraklama sistemi

bgbg

Üye
Katılım
20 Kas 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
43
Merhaba Arkadaşlar,

Ani su ısıtıcılarla ilgili bir sorum olacak. Baymak servisi topralama sistem olmadan kesinlikle ısıtıcının kurulumunu yapmıyor ve bu topraklama sistemini sigortadan degil binanın dışından yapılması gerekiyormuş?(ne demek oldugunu anlamadım)

ihlas ise sigortadan topraklama yapıp ısıtıcı baglıyor.

ikisi de aynı işi mi görür? neden böyle farklılıklar vardır? aksi taktirde baymak'ı iade edip ihlas alacagım..
ayrıca tek bir ev için topraklama yapılabilir mi?
 
Sigortadan topraklama ne demek merak ettim heralde sıfırlamayı kastediyorlar. Hayır sıfırlama kesinlikle topraklamanın yerini tutmaz hatta bazı riskleri vardır. Baymak ın yaptığı gayet doğru bir davranış topraklama şarttır. Ayrıca evet tek bir ev içinde topraklama yapılır.
 
çoğu evde topraklama yapılmıyor, gelen giden herkes bu ısıtıcıdan kullanıyor.. bunların sorun cıkartma oranı düşük mü riske girilmeli mi, ev benim degil ev sahibinin ve termosifon bozuldugu için bundan takalım dedi. 2 ay sonra zaten cıkacagım, nolcak bilmiyorum:S
 
2 ay için ev sahibi ile polemiğe girmeye deymez. Gönül isterdiki doğru olan iyi olan yapılsın ama durumunuz göz önünde bulundurulduğunda risk oranıda düşük olduğu için taktırın derim. Sıfırlama hoş bir şey olmasada dediğiniz gibi devamlı yapılıyor ve çok fazla sorun olmuyor.
 
demek ki baymak servisi ,ihlas servisinden daha ihlaslıymış :)
 
Demekki baymak için satıştan önce insan güvenliği geliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,613
Son üye
Liderpano

Yeni konular

Geri
Üst