alternatif enerjili lamba yapımı

yunusx

Katılımcı Üye
Katılım
1 Kas 2007
Mesajlar
878
Puanları
56


bu videodaki sistem gerçek mi? Hangi malzemeler kullanılıyor acaba ? lamba sonsuza kadar yanar mı bu devreyi yapsak
 
Merhaba.Yalnız bu videodaki de değil "Free Energy" ön ibaresini gereksiz olarak da taşıyan (Yapılabilir olanları da mutlaka mevcuttur,bunları sahtelerinden de ayırmak lazımdır) her türlü anlatım,proje,makine,vb.hepsi sanaldır,gerçekle yakından uzaktan bir ilgisi de yoktur,bunlara ayrıca itibar etmeyiniz.

Bunun nedeni de yoktan bir enerjinin var edilip de hiç kullanılamayacağını bize açıkça belirten "Enerji Kanunları" ve "Termodinamik Kanunları" dır.Tüm bu animasyonlar,bu şovlar (Gösteriler) bu kanunlara tamamıyle de aykırıdır,bu kanunların dışındadır.Bu lamba geçici olarak çok kısa bir süre yansa bile,örneğin içine depo edilen elektrik yüküyle geçici yanarak hemen sönmesi gerekir.

Lambanın sürekli yanması için 220 vac'yi direk üreten bir dinamo (Alternatör),220 volt dc. veren bir pil bataryası veya 220 volt ac için elektrik üreten güneş paneli olması,bir inverterle de bunun dc-ac dönüşümüyle 220 vac'ye dönüştürülmesi gereklidir.Diğer başka bir seçenekle sürekli yanması akıl ve mantık dışındadır,tüm mevcut kanunlara da aykırıdır.Çünkü böyle bir durum gerçek olsaydı eğer,tüm dünyada enerji problemi diye de bir problem hiç kalmayacaktı,mantık olarak düşünülürse eğer.Bu tür şovlarda (gösterilerde) zaman zaman bir illüzyon veya göz aldatması,gözün bazı detayları o anda da tam olduğu gibi fark edememesinden de yararlanılır çoğu zaman.Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Hem de aynı video daha önce paylaşılmıştı burda, 2 ince telle yapıyor yani sahte aldatmaca... Tüh sonunu şimdiden söyledim :)
 
Sen normalde pat diye söylemezdin abi ağzından kaçırdın galiba yada parmaklarından mı kaçtı yazdın :D
 
Hocam inanmayın böyle şeylere...Bakın nasıl yaptıklarını da izleyin..
 
iyide bu adamların amacı ne free energy diye milleti kandırmalarındaki amaç bu adamların eline ne geçecek kazançları ne
 
Bir insanın ruhunda sahtekarlık varsa bunu para için de yapar, zevk içinde yapar.
 
Sen normalde pat diye söylemezdin abi ağzından kaçırdın galiba yada parmaklarından mı kaçtı yazdın :D
Hem de aynı video daha önce paylaşılmıştı burda, 2 ince telle yapıyor yani sahte aldatmaca... Tüh sonunu şimdiden söyledim :)
Doğru dedin Serkan :) yazdığım gibi sonunu söyledim heyecanı kaçtı :rolleyes::oops: Genç arkadaşlarımdan her söyleneni her duyduklarını hemen inanmamalarını biraz daha araştırmlaranı beklerim, günümüzde monitör karşısında eskiye göre bu zor değil!
 
burda anladığım kadarı ile harici bir alanda oluşturulan manyetik alandan elde edilen enerji bir konverter üzerinden uygun bir enerji seviyesine getirilip lambanın yanması sağlanıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst