Akıllı Bina Sistemleri Konusunda Çalışan Arkadaşlar

SLM. afyon da akıllı bina işine başlıyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ılgın ıcın tesekkurler umarım yakında gorususruz
 
kolay gelsin. bende aramaktayım ancak şu an için bilgim daha çok taze
 
merhaba ben bir Teknik öğretmenim.Türkiyenin en büyük sorunu olan kalifiye eleman yetiştirebilme ve bir okadar da önemli olan doğru işyeri ve eleman buluşturabilme sorunu beni çok üzüyor.Öğrencilerimi kitaplarındaki verilenlerle değil geçerli olan bilgilerle donatmak gerektğinine inanıyorum.Akıllı bina otomasyonu,plc sistemleri vb konularda öğrencileri yönlendirecek ders notu gibi görsel sunumlar veya konu anlatımlı yazılı kaynaklar arıyorum.Endüstri meslek lisesi elektrik-elektronik bölümünden mezun olduktan sonra asıl gerçek hayatta geçerli olan bilgi ve beceri ile donatılmış gençler olabilmeleri için geleceğin en geçerli (para kazanabilecekleri) alanlarına yönlendirmek istiyorum.bu ko nuda bilgi fikir ve kayanak paylaşmak istiyorum.herkes saygılar sunuyorum.
 
Merhaba ben mezun olunca akıllı bina otomasyonu üzerine çalışmak istiyorum. şimdiden çalışmalarım var ama Bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilrisiniz? 3. sınıf elektik elektronik müh okuyorum
 
Hala cevap beklemekteyim arkadaşlar? PLC WinCC java??
 
Arkadaşlar bende bu sistemi yapmak isteyen biriyim biride bana yardımcı olursa sevinirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,213
Mesajlar
915,862
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst