60 kVA kompanzasyon panosu için keşif ve fiyat

AD_EM

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
16 Eki 2007
Mesajlar
1,790
Puanları
281
60 kVA'lık bir kompanzasyon panosu için;

seçilmesi gereken malzemler ve fiyat konusunda bilgi verecek arkadaşa(hatta exelde hazırlanmış olan bir liste makbul olacaktır) şimdiden teşekkürler.

saygılar...
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Hem mühendis hemde teknisyen olacaksın, forumda yazdıkların orta yerde duracak ayrıca imzandaki manifeston hala orda duracak ve sen, hem teorisyen hem pratisyen olacaksın ve akabinde böyle bir yazıya imza atacaksın.Kusura bakma arkadaş,dalgamı geçiyorsun adammı seçiyorsun...Bu kadar antipatik olmak zorundamısın.İnsanlara tepeden bakmayı bırak.BU KADAR...
 
arkadaşım bu derece kızmana neden olan şey nedir bilemiyorum. Rahatsız olduğun şeye senin yüklediğin anlam nedir onuda bilemiyorum. İstemiş olduğum şeyin insana tepeden bakmakla olan alakası ne onu da çözemedim. Şahsına karşı yanlış gelen şey ne? bir sürü alternatif ile hazırlanabilecek bu isteğim için fiyatı bilmek istememin mühendisliğimle, teknisyenliğimle olan bağlantısı ne? her markanın tek tek fiyatını arar bulurum. Ancak ihtiyacı olan bilgiye hızlı erişmek istediysem ve bu forumda sadece işi kompanzasyon olan birisi yardımcı olarak bilgiye ulaşabileceğimi düşünüyorsam ve kendim bunları sürekli yapmıyorsam, bundan niye gocunacaksın ve gocunayım ki...bence sen algını değiştir....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,331
Mesajlar
916,754
Kullanıcılar
450,174
Son üye
zemred

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst