notebook ödülünü birazdan sayın "very" nin arkadaşı sayın talip beye veriyoruz. fuardan sonra yeni sürprizlerimize hazırlıklı olun yeni yarışmalarımızda 2 adet notebook, otomasyon, electrotech dergi abonelikleri, plc kitapları hediye edilecektir.
 
notebook ödülünü sayın "very" nin arkadaşı olan sayın talip beye Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi yetkilisi Sayın Muhittin KARAHAN ve Mert Bilgi İşlem Ltd. Şti. yetkilisi Sayın Cafer Bey, forum yetkilileri sayın murath, volcanoos, roboelektronik huzurunda teslim edilmiştir.
 
Fuar güzeldi bi seminerden diğerine koştuk.çok verimli oldu
 
Sadece stantları 2 günde gezerek bitirilebilecek bir organizasyondu.
 
Fuarı bugün gezme fırsatım oldu,forum sitemizin standındaki yönetici arkadaşlarımızın ziyaretim sırasındaki sıcak ilgisi, hertür olumlu - olumsuz öneriyi ve eleştiriyi dikkatle dinlemeleri ve notlarını almaları yaptıkları işin ticari kaygı güdülmeksizin büyük bir ciddiyet ve özveriyle yapıldığının göstergesidir.
Bu topluluk sağlam kişilerin ve zihniyetlerin kontrolu altında.
Teşekkürler emeklerinize...
 
Hepinize çok çok teşekkürler sevgili dostlar.
Çok güzel bir fuardı. Bir günde gezmek mümkün değildi.
Hele dostlarla tanışmak, çay kahve içip, sohbet etmek gerçekten herşeye değerdi.
Sayın volcanoos, Murath, roboelektronik, yener74, soycul arkadaşlarla tanışma şerefine eriştik. Önümüzdeki fuarlarda buluşmak dileğiyle hoşçakalın.
 
sayın forum sakinleri

gönül isterdi ki tüm forum sakini ile tek tek fotoğraf çektirip forumda paylaşalım, yoğunluktan dolayı bunu yapamadık. açıkcası bu kadarını da beklemiyorduk. ziyaret eden herkese tek tek teşekkür ederiz. ilgilenemediğimiz forum sakini olduysa da özür dileriz. fuar bizler için çok güzeldi çok güzel paylaşımlarımız oldu ve forumu bilen bilmeyen kişilerden çok tebrikler aldık. bu forum sadece biz yöneticilerin forumu değil herkesin ortak forumudur. herkes şunu bilmelidir ki maddi amacımız kesinlikle yoktur. sponsor firmalardan ücret yerine destek alınmaktadır. fuardan sonra yeni düzenlenecek proje yarışmalarımızda 2 adet notebook, otomasyon electrotech dergi abonelikleri, plc kitapları ve plc eğitimleri hediye edilecektir.

win fuarında bizi destekleyen başta bileşim fuarcılık a.ş. mert bilgi işlem ltd.şti. ve ect grupa teşekkür ederiz.
 
sayın kontrol kalemi yönetimi ve sayın üye arkadaşlarım ve abilerim fuarda göstermiş olduğunuz sıcak kanlı ve samimi davranışlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. sizlerle tanışmak süperdi. Gönüllerin kalemi KONTROL KALEMİ, her şey için teşekkürler.
 
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok güzel bir fuardı. Bir günde gezmek mümkün değildi gerçekten tekrar teşekkürler yakın zamanda umarın fuarlarda görüşmek dileğiyle.
 
Fuara gelemediğim için herkesten özür dilerim, bu forumun üyesi olmaktan gurur duyuyorum emeği geçen herkese teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst