WIN´10 Fuar Başlığı

cofaso yarışmasında Netbook + 1 Adet Cofaso Mini Lisansı kazanan eypd'e ve ses sistemini kazanan üyemiz kumanda-cı'ya ödülü teslim edildi.Kendilerine başarılar dileriz.
 
sayın yonetıcı arkadaslar fuar alanında 4. salon gırısınde bulunan lıstede kontrolkalemi.com 4B-310 nolu stantta gosterıldıgı ıcın sızlerı bulamadım.bu konudan bılgınız var mı
 
sayın yonetıcı arkadaslar fuar alanında 4. salon gırısınde bulunan lıstede kontrolkalemi.com 4B-310 nolu stantta gosterıldıgı ıcın sızlerı bulamadım.bu konudan bılgınız var mı

Fuar standı değişikliğini önceden duyurmuştuk.salon 4 A-130
 
Bu yılki fuar 2 gün boyunca takip ettim . Bazı seminerlere katıldım. Genel itibari ile fuar geçen yıllara nazaran daha iyi idi. Ancak seminerkere katılım çok azdı. Daha çok firma katılabilirdi. Sanırım ekonomik krizin etkileri olabilir.
 
Değerli kontrolkalemi yöneticilerine ve cofaso yetkililerine tekrar teşekkür eder,çalışmalarında başarılar dilerim.
 
WIN World of Industry 2010 / Kapanış Basın Bülteni


04 Mart 2010

Sanayicilerin Yüzünü Güldüren

WIN Fuarları Sona Erdi!

* 7 lider sektör 7 farklı fuar



* 26 ülkeden 1.845 katılımcı firma



* 84 ülkeden 116.965 ziyaretçi



* 19 ülkeden “Satın Alma Heyetleri” & Matchmaking Aktiviteleri



* “Avrasya İş Ortağı” Japonya

İstanbul. 4 – 7 Şubat ve 25 – 28 Şubat 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde iki faz halinde düzenlenen Avrasya Bölgesi’nin bir numaralı imalat platformu WIN - World of Industry 2010 bir kez daha katılımcı ve ziyaretçilerinin yüzünü güldürdü. Gerek katılımcı ve ziyaretçilerinin kalitesi, gerekse fuarda gerçekleştirilen iş bağlantılarının sayısı açısından son derece verimli geçen fuar bir rekora imza atarak iki fazda toplam 84 ülkeden 116.965 ziyaretçiyi (WIN 1: 65 ülkeden 44.057, WIN 2: 71 ülkeden 72.908) ağırladı. Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen fuarda, 26 ülkeden 1106 katılımcı ve 739 alt katılımcı üretim teknolojilerindeki en son yeniliklerin yanı sıra binlerce ürün, hizmet ve markayı ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Özellikle ihracatçılar, ithalatçılar, yatırımcılar ve yeni pazarlar arayan şirketler için eşşiz iş fırsatlarıyla dolu olan WIN Fuarları’ndan herkes beklentilerinin karşılanmasının verdiği memnuniyetle ayrıldı. Katılımcılar, ziyaretçilerin kalitesinden ve kurdukları yerli ve uluslararası iş bağlantılarının fazlalığından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Deutsche Messe AG’nin güçlü ağı ile odalar, birlikler ve dernekler sayesinde yurtdışı ve yurtiçinde gerçekleştirilen yoğun tanıtım çalışmaları, sayıları 80’e ulaşan sektörel dergilerle iş birliği ve gazete, televizyon, radyo gibi çeşitli medya kanalları vasıtasıyla yapılan tanıtımlar sonucu WIN Fuarları adeta ziyaretçi akınına uğradı. Fuar sonrasında görüşlerini bildiren Alman Elektrik – Elektronik Sanayii Derneği ZVEI Otomasyon Bölümü Genel Müdürü Dr. Reinhard Hüppe Alman pavilyonunda yer alan tüm otomasyon firmalarının fuardan son derece memnun olduğunu ve hepsinin gelecek sene tekrar katılacaklarını bildirdiklerini belirtti ve şöyle devam etti: “Fuara katılan otomasyon şirketleri özellikle fuarın profesyonel ziyaretçilerinin sayısı ve kalitesinden çok memnun kaldılar. Özellikle standlarını ziyaret eden ziyaretçilerin teknik bilgisi ve yönelttikleri soruların kalitesinden çok etkilendiler. Cumartesi ve Pazar günleri profesyonel ziyaretçilerin oldukça yoğun olması ise onları şaşırttı. Bir çok firma seneye daha büyük metrekarelerle fuarda yer alacaklarını belirtiyorlar.”

Bir fabrika için gerekli tüm bileşenlerin görücüye çıktığı fuarda büyük çoğunluğu karar verici ve satın almacılardan oluşan profesyonel ziyaretçiler, imalat endüstrisindeki en son yenilikler, yurt içi ve yurt dışından binlerce ürün, marka ve hizmet konusunda bilgi edinme şansı buldular. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak, dijital ortamda hazırlanan fuar kataloğu ve fuar alanına yerleştirilen kiosklar, fuarda yer alan firmaların sundukları ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgilere daha hızlı ulaşabilme olanağı sağladı.

Geçtiğimiz yıllara göre 1. fazda %21, ikinci fazda ise %13 daha fazla uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarda 19 ülkeden satın alma heyetleri “Uluslararası İş Birliği Günleri” kapsamında üç gün boyunca katılımcılarla birebir görüşmeler yapma imkanı buldu. ‘Hosted Buyer Programı’ programı kapsamında ve T.C. Dış Ticaret Müsteşarlığı işbirliği ile Ürdün, İran, Irak, Suriye, Etiyopya, Fas, Cezayir, Tunus, Afganistan, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Makedonya, Romanya, Rusya, Arnavutluk, Ukrayna ve Mısır’dan gelen iş heyetlerinin yanı sıra IHK Niederrhein aracılığıyla Almanya’dan gelen iş adamları da katılımcı ve ziyaretçilerle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdiler. Ayrıca Avrupa İşletmeler Ağı İstanbul (KOSGEB, ISO, Sabancı Üniversitesi) da fuarın 2. fazında uluslararası bir eşleştirme etkinliği organize etti.

WIN Fuarları’na stand açarak katılan uluslararası firmaların ülkeleri şu şekilde sıralanıyor: Avusturya, Almanya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fransa, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Japonya, Kanada, Makedonya, Mısır, Pakistan, Polonya, Romanya, Rusya, Tayvan, Türkiye, Ukrayna, Yunanistan. Fuarda bireysel katılımların ve uluslararası pavilyonun yanı sıra 1. Fazda Almanya, Romanya ve İngiltere, 2. Fazda ise Almanya ve İtalya ülke katılımı gerçekleştirdi.

Anadolu’dan fuara yoğun ilgi

WIN Fuarları’nın 1. Fazı’nını oluşturan makine imalatı, kaynak teknolojileri, yüzey işleme, yan sanayi ve taşımacılık – lojistik sektörlerinde Anadolu’da faaliyet gösteren işletme sahipleri ve profesyoneller de ulaşım masrafları organizatör tarafından karşılanarak fuarı ziyaret etme imkanı buldu. Bu özel program kapsamında 1. Fazda Türkiye’nin 13 farklı şehrinden toplam 1.125, 2. Fazda da 24 farklı şehirden 2.385 sanayici fuarı ziyaret etti.



“Avrasya İş Ortağı” Japonya

Türkiye’de Japon yılı olarak kutlanan 2010 yılında, WIN Fuarları’nın “Avrasya İş Ortağı” da Japonya oldu. Fuarın her iki fazında toplam 80 Japon markası sergilendi ve Japon Dış Ticaret Teşkilatı – JETRO’nun fuayede yer alan standı sayesinde Japonya ile ticari ilişkiler konusunda katılımcı ve ziyaretçiler bilgilenme imkanı buldu.



Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi

“Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi” bu yıl yine endüstri uzmanlarını, lider işadamlarını, politikacıları, bilim adamlarını, akademisyenleri ve gazetecileri bir araya getirmeye devam etti.



WIN Fuarları 2011 yılında kazandırmaya devam edecek!

Türkiye sanayisini ve gelişen teknolojilerini global platforma tanıtmayı amaçlayan WIN Fuarları 2011 yılında yine TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.



3-6 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 1. Fazında MACHINERY'11 (16. Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı), WELDING'11 (11. Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı), SURFACE TREATMENT'11 (5. Yüzey İşlem Teknolojileri Fuarı) ve MATERIALS HANDLlNG'11 (10. Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Fuarı) fuarları yer alacak.



WIN Fuarları’nın bir fazında yer alıp diğer fazı da ziyaret etmek isteyen katılımcıların ve özellikle iki fazın arasının çok yakın olması nedeniyle her iki fazı da ziyaret etmekte zorlanan uluslararası ziyaretçilere kolaylık sağlamak amacıyla WIN Fuarları’nın 2. Fazı önümüzdeki sene Mart ayında düzenlenmeye başlayacak.



17 - 20 Mart 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 2. Fazda yer alacak fuarlar şu şekilde sıralanıyor: Fuarın ikinci fazında OTOMASYON'11 (18. Endüstriyel Otomasyon Fuarı), ELECTROTECH'11 (12. Enerji, Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Fuarı) ve HYDRAULIC & PNEUMATIC'11 (8. Akışkan Gücü Teknolojileri Fuarı) katılımcıları bir araya gelerek en son teknolojik çözümlerini sergileyecekler.

Deutsche Messe Group Hannover/Almanya’nın ticari fuarlarından olan WIN-Fuarları, Deutsche Messe’nin alt şirketi Hannover Messe International Istanbul Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi (HFT) ve ortak girişim şirketi Hannover-Messe Bileşim Fuarcılık AŞ (HM Bileşim) işbirliği ile düzenleniyor. En fazla destekleyen kuruluşa sahip WIN Fuarları’nı yurtiçi ve yurtdışından 74 kurum destekliyor.



Daha fazla bilgi için lütfen irtibata geçiniz:

Hannover-Messe International Istanbul

Didem Guven

[email protected]

Tel: +90.212.334 69 00

Faks: +90.212.334 69 34



WIN - World of Industry 2010
 
volcanoos hocam acaba sizinle görüşebilirmiyiz acaba
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,552
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst