2 Gündür Arızayı Arıyorum...

Herhalde uğraştığın işin seni ne kadar yorduğunu söylemek istedin yoksa arızanın ne olduğunu da yazardın ayrıca ben senin bu arızayı çözebilecek kadar usta olduğunu düşünüyorum saygılarla.

Bazen olur böyle
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
hımm güzel fotolar :D:D arıza sağ alt köşedeki kontaktörde gözünden anladım onu dğeiştir :D
 
doktorlarla bizim meslek arasında pek fark yok aslında:)
onlarda hastayı muayene ediyor,valla bizde
hastalık belirtilerine bakıyor,bizde arıza belirtilerine:rolleyes:
reçeteyi yazıyorlar,işin sonunda bizde:D
insanla uğraşıyorlar,biz insanlarla
kötüsü candan ediyor,bizde hem candan hem maldan:mad:
insana hizmet ediyorlar,bizde insanlara

hastayı uzaktan gördük ,bide şikayetini dinlesek,
reçeteyi yazan çıkar herhalde.......:D
 
arkadaşlar ilginize teşekkürler ama arızayı bulmak sorun değil pano çok karışıktı onu sizinle paylaşmak istedim arızayıda solim madem ısrar ettiniz :D 3 adet dalgıç pompa var ikisi otomatikte çalışmıyor fakat el otomatiğinde çalısıyo zaman rölesine faz gelmiyor otomatikte kabloları takip etsemde karısıyo belli bi yerden sonra kabloların hepsi siyah renk ve karman çorman ....
 
bu tip karışık panolarda ben genelde enerjisiz olarak kabloları takip ediyorum, kaydediyorum bir nebze kumanda şemasını çıkarmaya çalışıyorum ve sonra enerjiyi verip ölçümler yaparak yakalıyorum. ilk bakışta çok uzun gelebiliyor ama sonrasında kafayı yemekten ve bir paket sigara içmekten iyi olyor sonucu.
 
Eğer 3 dalgıç motor El otomatiğinde çalışıyosa Kablo o 3 dalgıç motorlara ait otomatik start işleminde yapmıyosa,Sorun ZR olabilir yada buna bağlı devre ekipmanları olabilir. Kablo takibi yap yada sen eniyisi Kablo çıkmışta olabilir Orada bir irdeleme yap enerjiyi kes Ana hat kumanda devresini çiz birde öyle bak.Son yapmış olduğun Test falan varmı ?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,844
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst