2 Fazda İnverter Çalışır mı?

kendi üretimimiz olan xx power marka ürünümüz 2 fazla rahatlıkla çalışabilmektedir. motorda hiçbir güç ve moment kaybı olmadan çalışmasına devam edebilir ayrıca üç fazdan çekeceği akımı kalan iki faza paylaştırarak calısır. yeterki kalan fazların kablo kesitleri akımı cekebilecek kalınlıkta olsun.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
xx power inverterde ayrıca sıralı motor sürme , kompresor,pompa ve oğutma kompresoru uygulamaları için hazır programları vardır. 3 yıl kosulsuz garanti ve 24 saat teknik hizmet garantisiyle. üretim kw sınırımız yoktur.
 
siemens sürücüler için konuşursam çalışıyor. Ancak sürücü yüke bindiğinde gerekli akımı karşılayamadığından undervoltage veya overcurrent hatası verir. Çalışıp çalışmamasını belirleyen temel şey yükte olup olmadığıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,272
Mesajlar
916,369
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst