15 KW Motor Yıldız Üçgene Geçiyor Fakat Düşük Devirde Dönüyor

affınıza sığınarak ustalara birşey danışmak istiyorum. 15 wattlık mili dakikada 10 tur dönebilen motorun milini farkı bir kuvvetle çok daha fazla döndürülürse motora zarar verirmi.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sistemi biraz tanıtman gerekir.
10 d/dak reduktor felan varmı
 
arkadaş rotorun kısadevre cubuklarının kopukluğundan bahsediyor (sincapkafesi) rotoron ısınıp genleşmesinden dolayı aliminyon cubuklarda nadirendeolsa kopukluk olabiliyor. motorda gückaybı olur ve milin bellinoktalarını işaretlediniz zaman bir noktada dünüş yönünü şaşır iki faza kalmiş gibi tepki verir. alimyon cubuk kanaları münkünse celiklamayardımıyla dövülerek kopuk cubuğun birleşmesi sağlanır veya rotor yenilenir. rotor arızasının teşisi zordur bütün olasılıklar denendikten sonra düşüne bilinir.
 
Son düzenleme:
affınıza sığınarak ustalara birşey danışmak istiyorum. 15 wattlık mili dakikada 10 tur dönebilen motorun milini farkı bir kuvvetle çok daha fazla döndürülürse motora zarar verirmi.

Motor, döndürme kuvvetini kendi üretir. Farklı bir kuvvetten kastınız nedir? Bir de elektrikli cihazları standartların dışında kullanmak doğru olmaz. Muhakkak teknik bir aksaklığa sebep olacaktır. Bir de, bukadar düşük devirle dönen bir motor olamaz diye düşünüyorum. Bir dişli gurubuna bağlıdır ve devri düşürülmüştür o motorun. Resmi varsa ekleyin.
 
motor sargı oluklarında sorun oluşmuş, manyetik alan tam oluşamadığından düşük devirde dönüyormuş sorunu bulduk teşekkürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,849
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst